5. august 2021
Rikke Lønne blev i 2004 den første danske mester fra Holbæk Svømmeklub - og ikke David Arneskov, som skrevet i fredagens artikel. Foto: Mie Neel
Rikke Lønne blev i 2004 den første danske mester fra Holbæk Svømmeklub - og ikke David Arneskov, som skrevet i fredagens artikel. Foto: Mie Neel
Foto: FOTO: MIE NEEL
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en DM-medalje til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en DM-medalje til Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 10. juli 2021 kl. 17:46
Af Brian Jensen

Fredag tog Holbæk Svømmeklub endnu en medalje ved DM på langbane, efter at David Arneskov torsdag blev dansk mester i fire gange 100 meter medley. Andendagen førte nemlig en sølvmedalje for juniorer til Elias Noe, der i 100 meter butterfly kom ind i sjettebedste tid, 55,74. Det rakte altså til en andenplads i junior-klassen, efter Andreas Egemose Gregersen fra Horsens Svømmeklub, der vandt med tiden 55,35.

Tingene fungerede til gengæld ikke helt for Christopher Brown, der blev nummer seks i 400 meter fri med tiden 4:05.96. Det var en anelse langsommere end tiden i formiddagens heat, hvor Brown leverede en tid på 4:04.58.

Jakob Schmidt kom ind på syvendepladsen i 200 meter rygsvømning i A-finalen, og i fredagens B-finale i 200 meter brystsvømning blev det til en samlet 12. plads til David Arneskov - der koncentrerer sig om lørdagens 200 meter medley. Alt i alt en dag som Holbæk-træner Michael Hinge kan glæde sig over.

- Det var en god dag, personlige rekorder over hele linjen og vi er godt kørende. Lørdag har vi to meget vigtige løb, for Elias Noe og David Arneskov, siger Hinge, der med beklagelse i stemmen må komme med et dementi, i forhold til fredagens svømme-artikel i Nordvestnyt.

For det viser sig, at David Arneskov ikke er den første danmarksmester, der er gået hele vejen fra nybegynder til danmarksmester i Holbæk Svømme Klub.

Det er til gengæld Rikke Lønne. Hun blev i 2004 dansk junior- og seniormester i 400 meter IM på langbane ved DM i Esbjerg.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?