16. juni 2021
Efter lidt under to sæsoner er Lars Feist fortid i 2. divisionsklubben Holbæk. Foto: Anders Vestergaard
Efter lidt under to sæsoner er Lars Feist fortid i 2. divisionsklubben Holbæk. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter tre nederlag i fire kampe: Feist er fyret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter tre nederlag i fire kampe: Feist er fyret
Opdateret 07. april 2021 kl. 18:38
Lokalsport Nordvestnyt - 07. april 2021 kl. 18:14
Af Brian Jensen

Det tredje nederlag i forårets fire kampe blev det sidste for fodboldtræneren Lars Feist i 2. divisionsklubben Holbæk Bold- & Idrætsforening. Cheftræneren stopper onsdag i klubben, meddeleler HB&I på klubbens egen hjemmeside.

arrow Læs også: HB&I-formand tror på redning med ny træner

Klubben skriver blandt andet, at »bestyrelsen og den sportslige ledelse har vurderet, at der skal en ny mand i spidsen for 2. divisionsholdet i HBI. Den midlertidige afløser er fundet i egne rækker.« Der er tale om den nuværende talentchef Klaes Egel Rasmussen, der vil stå i spidsen for divisionsholdet i den resterende del af sæsonen.

Lars Feist kom i 2017 til Holbæk med titel som First Team Coach, under manager Morten Skovby. I juli 2019 blev han udnævnt til cheftræner, da han afløste Skovby. Og fyringen er ikke en total overrumpelse for den nu tidligere Holbæk-træner.

- Det er altid svært at sige, for jeg kender jo godt gamet og mekanismerne. Jeg er ikke super-overrasket, men det er en ny fornemmelse, der først er kommet i de sidste 24 timer, siger Lars Feist, der ikke smækker med døren oven på onsdagens besked.

- Jeg er ikke sur eller bitter, jeg er mega-ærgerlig over at jeg ikke skal være der mere. Men vi gik fra hinanden i god ro og orden, fastslår Feist.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?