20. april 2021
Efter lidt under to sæsoner er Lars Feist fortid i 2. divisionsklubben Holbæk. Foto: Anders Vestergaard
Efter lidt under to sæsoner er Lars Feist fortid i 2. divisionsklubben Holbæk. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter tre nederlag i fire kampe: Feist er fyret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter tre nederlag i fire kampe: Feist er fyret
Opdateret 07. april 2021 kl. 18:38
Lokalsport Nordvestnyt - 07. april 2021 kl. 18:14
Af Brian Jensen

Det tredje nederlag i forårets fire kampe blev det sidste for fodboldtræneren Lars Feist i 2. divisionsklubben Holbæk Bold- & Idrætsforening. Cheftræneren stopper onsdag i klubben, meddeleler HB&I på klubbens egen hjemmeside.

arrow Læs også: HB&I-formand tror på redning med ny træner

Klubben skriver blandt andet, at »bestyrelsen og den sportslige ledelse har vurderet, at der skal en ny mand i spidsen for 2. divisionsholdet i HBI. Den midlertidige afløser er fundet i egne rækker.« Der er tale om den nuværende talentchef Klaes Egel Rasmussen, der vil stå i spidsen for divisionsholdet i den resterende del af sæsonen.

Lars Feist kom i 2017 til Holbæk med titel som First Team Coach, under manager Morten Skovby. I juli 2019 blev han udnævnt til cheftræner, da han afløste Skovby. Og fyringen er ikke en total overrumpelse for den nu tidligere Holbæk-træner.

- Det er altid svært at sige, for jeg kender jo godt gamet og mekanismerne. Jeg er ikke super-overrasket, men det er en ny fornemmelse, der først er kommet i de sidste 24 timer, siger Lars Feist, der ikke smækker med døren oven på onsdagens besked.

- Jeg er ikke sur eller bitter, jeg er mega-ærgerlig over at jeg ikke skal være der mere. Men vi gik fra hinanden i god ro og orden, fastslår Feist.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?