28. juli 2021
Marvin Jakob Galan Mogensen vandt DM-titel i single og double-titel sammen med Nicholas Mikkelsen.
gallery icon

Se billedserie

Marvin Jakob Galan Mogensen vandt DM-titel i single og double-titel sammen med Nicholas Mikkelsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbelt DM til Jernløse-spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbelt DM til Jernløse-spiller
Lokalsport Nordvestnyt - 23. juni 2021 kl. 16:04
Af Christian Dahl

Jernløse Badminton Klub har fået en danmarksmester. Det er Marvin Jakob Galan Mogensen, der i U11* - landets bedste række i aldersgruppen - gik hele vejen og vandt guld i både single og double.

I singleturneringen vandt han finalen med 21-7, 21-17 over Skovshoveds Axel Boesen. Boesen var gået direkte fra gruppespillet til finalen, mens Marvin Jakob Galan Mogensen i semifinalen havde slået Nicholas Mikkelsen fra Solrød Strand med 21-11, 21-13.

I indledende gruppe vandt Marvin Jakob Galan Mogensen begge sine kampe, og han afgav ikke et eneste sæt i singlerækken ved DM i Grindsted.

Herredoublen blev afgjort som en puljeturnering, hvor de fem deltagende par mødte hinanden. Marvin Jakob Galan Mogensen dannede par med Nicholas Mikkelsen, som hn slog i semifinalen i single, og de to var ganske suveræne.

Fire sejre uden at afgive et sæt leverede de to U11*-spillere. I kampen mod sølvvinderne Linus Rydahl Overgaard og Peter Simoni Faurholt fra Højbjerg vandt parret 21-16, 21-13, og heller ikke i doublerækken afgav Marvin Jakob Galan Mogensen et eneste sæt.

Bjarne Næslev fra Jernløse Badminton Klub fortæller, at det aldrig er sket før, at en spiller fra Jernløse har vundet guld i to kategorier i den højeste klasse i sin årgang.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?