12. april 2021
Magnus Sørensen fik ikke spilletid i 2. division i weekenden og forventes derfor at starte inde mod Bjæverskov. På billedet ses han i Holbæks sejr på 3-2 over Hvalsø sidste år.
Magnus Sørensen fik ikke spilletid i 2. division i weekenden og forventes derfor at starte inde mod Bjæverskov. På billedet ses han i Holbæks sejr på 3-2 over Hvalsø sidste år.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Divisionsreserver tyvstarter mod Bjæverskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Divisionsreserver tyvstarter mod Bjæverskov
Lokalsport Nordvestnyt - 08. april 2021 kl. 11:53
Af Christian Dahl

Holbæk B&I's divisionsreserver tyvstarter på forårssæsonen i serie 1, når de torsdag aften spiller deres udsatte kamp fra efteråret hjemme mod Bjæverskov.

Den lange coronapause har medført en ny turneringsordning med slutspil i serie 1, og her er udgangspunkterne for Holbæk B&I og Bjæverskov helt forskellige.

Allerede efter to runder i foråret deles serie 1 i to, hvor de syv øverste skal spille om oprykning, og de syv nederste skal spille om nedrykning. Som nummer et er Holbæk sikre på at komme i oprykningsspillet, og med en sejr hjemme over Bjæverskov kan de samtidig øge afstanden til Fårevejle på andenpladsen til syv point.

For Bjæverskov er situationen sværere. Vinder de over Holbæk, vil de inden de to afgørende runder akkurat lægge sig på sjettepladsen et point foran Raklev og tre point over stregen. Inden kampen ligger Bjæverskov med samme antal point som Avarta, AIK 65 Strøby og Hvalsø to point efter Raklev.

Holbæk har i vinterpausen skilt sig af med andetholdstræner Lars Randrup. I stedet var det meningen, at andetholdet skulle styres i samarbejde mellem U19-træner Mohammed Asrihi, førsteholdets assistenttræner Danijel Djekic og talentchef Klaes Egel Rasmussen, som nu er udnævnt som ny førsteholdstræner frem til sommerferien. Derfor bliver det den skadede anfører Ferdinand Bangsgaard, der står i spidsen for serie 1-holdet mod Bjæverskov.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?