3. august 2021
Holbæk B&I, der her ses i sæsonens sidste kamp i 2. division, har haft ledelsesmæssige udfordringer i en årrække, mener en af klubbens sponsorer.
Holbæk B&I, der her ses i sæsonens sidste kamp i 2. division, har haft ledelsesmæssige udfordringer i en årrække, mener en af klubbens sponsorer.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kommentar fra en sponsor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kommentar fra en sponsor
Lokalsport Nordvestnyt - 15. juni 2021 kl. 15:11
Af Kim Nielsen, Skovsangervej 7, 4300 Holbæk

Jeg har med sørgelig interesse læst jeres artikel »Tidligere formand: Balladen kostede nedrykning« og har i den anledning lyst til at give artiklen, og dermed HBI, et par bemærkninger med på vejen.

arrow Læs også: Nyvalgt formand hos nedrykkere: - Vi vil ikke spare os ud af krisen

Min tilgang er egentlig både privat, da jeg selv har været medlem af klubben (i mine yngre dage), men i mange år også erhvervsmæssigt, som sponsor, og i den sammenhæng repræsenterer jeg HF FORSIKRING.

Vi har været sponsorer så længe jeg kan huske. Det startede helt tilbage i 70´erne med et spillersponsorat på Jørgen Jørgensen. I Holbæks storhedstid! Der er sket meget siden.

Nå, tilbage til artiklen. »Balladen kostede nedrykning« er formentlig ikke helt skæv, men problemet er vel sådan set, at der har været ballade for mange gange inden for de senere år. Det er altså ikke kun den sidste ekstraordinære generalforsamling der har skabt problemerne. Det har været en medvirkende årsag, det er jeg ikke i tvivl om. F.s.v. angår de ledelsesmæssige udfordringer, der har været i HBI gennem de senere år, er »farce« vist et mere dækkende. Jeg er sikker på, at jeg ikke er er alene om den betragtning. Jeg er også sikker på, at spillernes performance bliver påvirket af disse farceagtige tilstande. Jeg forstår også, at nogle spillere søger andre græsgange.

Der kan selvfølgelig være særlige årsager, men at man som nyligt valgt formand trækker sig efter 3 måneder, i en for klubben kritisk periode, har jeg svært ved at forstå, og dette uanset arbejdsklimaet i bestyrelsen.

Der er mange gode mennesker omkring HBI, som yder et godt, frivilligt og i de fleste tilfælde en ulønnet indsats. Jeg vil også påstå, at der er, og har været, en udbredt tilstand af nepotisme, hensyntagen til egne interesser o.l. - på ledelsesniveau.

Skal HBI tilbage på sporet må der en mere professionel og forretningsorienteret tilgang til tingene. Der er brug for nye tanker og ikke gammel historik og nostalgi, der for længst har passeret sidste salgsdato. Hvis ikke, må en kommune med mere end 70.000 indbyggere leve med en status på »byens fodboldhold« med seriebold. Det er ikke tilfredsstillende!

arrow Formand får comeback i Holbæk B&I
21. juni 2021 kl. 19:54 Opdateret: kl. 19:54
arrow Håber på en samlet bestyrelse i HB&I
18. juni 2021 kl. 14:27 Opdateret: kl. 11:04
arrow Endnu en træner siger stop
16. juni 2021 kl. 15:53 Opdateret: kl. 13:09
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?