2. august 2021
Patrick Da Silva, her i nærkamp med den tidligere Nordvest FC-spiller Ricky Olsen i et opgør mod Ishøj, har meldt sig under fanerne hos danmarksserieklubben Tårnby FF.  Foto: Jeppe Lodberg
Patrick Da Silva, her i nærkamp med den tidligere Nordvest FC-spiller Ricky Olsen i et opgør mod Ishøj, har meldt sig under fanerne hos danmarksserieklubben Tårnby FF. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Da Silva tørner ud i danmarksserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da Silva tørner ud i danmarksserien
Lokalsport Nordvestnyt - 10. juni 2021 kl. 15:02
Af Brian Jensen

Den tidligere superligaspiller Patrick Da Silva fra Kalundborg er tilbage på de danske fodboldbaner. Den forhenværende Brøndby-, FC Nordsjælland- og Lyngbyspiller har nemlig sluttet sig til tropperne i danmarksserieklubben Tårnby FF.

Da Silva fik ophævet sin kontrakt i Lyngby i oktober 2020 og har siden været på udkig efter en ny klub. I foråret var han på klubjagt i Brasilien, men kulturforskellen var for stor, fortæller Da Silva til hjemmesiden Ligabold.dk.

- Det var for at komme lidt væk og prøve noget andet og træne lidt. Alt var åbent, så det var mest for at få noget humør og glæde ind og se noget kultur. Nu er jeg jo halv brasilianer, så det gav meget god mening, fortæller Da Silva.

Den 26-årige back var tirsdag med i danmarksserieholdets pokalopgør mod serie 1-klubben CBS Sport. Danmarksserieholdet var bagud med 1-3, men formåede at vende det til sejr på 5-3.

Ifølge Ligabold.dk regner spilleren dog med at finde en ny udenlandsk klub efter sommerferien.

Du kan læse Ligabold.dk's artikler om Patrick Da Silva her:
Patrick Da Silva har fundet glæden i Tårnby
Patrick Da Silva har muligheder i udlandet

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?