30. november 2020
Morten Jaksland fra Holbæk Racketlonklub er favorit, når klubben afvikler DM til maj. Billedet er fra DM i 2017, hvor han fortalte, at han håbede, at Holbæk kunne blive VM-værter i 2020.
Morten Jaksland fra Holbæk Racketlonklub er favorit, når klubben afvikler DM til maj. Billedet er fra DM i 2017, hvor han fortalte, at han håbede, at Holbæk kunne blive VM-værter i 2020.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM i Holbæk i 2021

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM i Holbæk i 2021
Lokalsport Nordvestnyt - 28. oktober 2020 kl. 13:11
Af Christian Dahl

Midt i en coronalukketid er der også positive nyheder fra sportens verden.

Holbæk Racketlonklub kan fortælle, at den til maj skal være vært for DM i racketlon i Holbæk Sportsby.

Selv om Holbæk Racketlonklub fra 2013 er blandt de ældste i Danmark, er et første gang, klubben afholder DM. Og Holbæk Sportsby giver gode muligheder for afviklingen af den alsidige ketsjersport, der kombinerer Bordtennis, badminton, squash og tennis.

I en racketlonkamp spiller man først et sæt i bordtennis, så et sæt i badminton, derefter et sæt i squash og til sidst et sæt i tennis. I alle sæt spiller man dog til 21.

Derfor er vilkårene for sporten blevet noget lettere med Holbæk Sportsby, hvor tennis, badminton, squash og bordtennis holder til under samme tag.

Holbækkeren Morten Jaksland var blandt pionerne i sporten, og han er stadig med helt fremme. I 2019 vandt han VM i herredouble, og han er favorit til at vinde eliterækken ved DM i Holbæk til maj.

På den seneste rangliste lå Morten Jaksland nummer et i både single, herredouble og mixeddouble.

I de ældre grupper spås holbækkeren Jack Broe Larsen gode muligheder i +45/+50. Også Jesper Steinmetz og Thomas Ostenfeld spås gode muligheder i de aldersgrupper.

Og helt generelt må Holbæk forventes at spille med om en del medaljer. Ved seneste DM tog Holbæk Racketlon syv medaljer.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?