23. september 2020
De skærpede corona-restriktioner i hovedstadsområdet og i Odense får ingen indflydelse på Holbæks lørdagskamp i Dalum.
De skærpede corona-restriktioner i hovedstadsområdet og i Odense får ingen indflydelse på Holbæks lørdagskamp i Dalum.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-stramninger rammer ikke Holbæks kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-stramninger rammer ikke Holbæks kamp
Lokalsport Nordvestnyt - 09. september 2020 kl. 13:28
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den opblussede coronapandemi fik mandag sundhedsmyndighederne til at undtage kommuner i hovedstadsområdet og i Odense fra den planlagte udvidelse af tilskuerordningen, den såkaldte superligaordning, der tillader mere end 500 tilskuere til et idrætsarrangement.

Men selv om Dalum IF fra Odenses sydvestlige bydel med det samme indførte stramninger i de lokale restriktioner, bliver lørdagens hjemmekampen i 2. division mod Holbæk spillet som planlagt.

Odense-klubben har i 14 dage suspenderet al omklædning i klubben, og på grund af det nye forsamlingsforbud på 50 i de berørte kommuner har den fynske 2. divisionsklub besluttet at både træning og kampe i klubben bliver uden tilskuere.

Undtaget er dog lørdagens 2. divisonskamp mod Holbæk. Det siger seniorformand i Dalum, Jan Hansen.

- Vi tager de nye restriktioner meget seriøst, for vi ved godt, hvad der kan ske, hvis vi ikke gør det. Men der bliver stillet et afspærret omklædningsrum til rådighed for Holbæk og generelt bliver arealet omkring banen lukket af, så vi kan styre og kontrollere antallet af tilskuere, siger Jan Hansen.

Under specielle forudsætninger må der altså lukkes op til 500 mennesker, inklusive de aktive, ind på det hyggelige Dalum Stadion. Men gennemsnitligt kommer der blot omkring 200 mennesker, når divisionsholdet spiller.

- De skal jo sidde ned, og derfor opfordrer vi også folk til at tage stole med. Alternativt vil vi måske uddele sæder, siger Dalums seniorformand, der i øvrigt glæder sig over, at det fynske divisionshold er kommet nogenlunde fornuftigt fra sæsonstarten.

Dalum vandt med 1-0 over FC Sydvest fra Tønder på et mål af Frank Humlegaard kort før tid og spillede senest 1-1 på udebane mod VSK Århus.

- Og det var efter, at vi havde været ude i forlænget spilletid i pokalkampen mod Slagelse nogle dage før, fortæller Jan Hansen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?