5. april 2020
Jimmi Bredahl håber at få folk til at røre sig hjemme i stuerne med sine træningsvideoer.
Jimmi Bredahl håber at få folk til at røre sig hjemme i stuerne med sine træningsvideoer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bredahl laver online træning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bredahl laver online træning
Lokalsport Nordvestnyt - 19. marts 2020 kl. 16:42
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når bokserne ikke kan komme til træneren, må træneren komme til bokserne. Det er filosofien bag et nyt initiativ fra Team Bredahl, som giver medlemmerne mulighed for at boksetræne, selv om klubben er lukket.

Han optager ganske enkelt sig selv, mens han laver øvelserne derhjemme. Videoerne deler han med klubbens medlemmer på Facebook, og så kan de selv lave dem derhjemme.

- Jeg savner at stå i lokalet og koste rundt med mine medlemmer, fortæller Jimmi Bredahl.

Han forventer at lægge en video op cirka hver tredje dag. Du kan se videoen fra torsdag den 19. marts her: https://www.facebook.com/teambredahl/videos/595726267679276/

- De øvelser, jeg bruger på videoerne, er simple og kan sagtens udføres hjemme. Jeg laver bare et fåtal øvelser, og så kan man selv bygge på, fortæller Jimmi Bredahl.

Og det er tilsyneladende noget, der bliver taget godt imod af medlemmerne.

- Jeg har kun fået positiv respons. Min far på 73 år puster, og han laver kun to af hver. Og så har vi alderspræsidenten i klubben – en kvinde på 75 år – som snildt laver 25 af hver, fortæller Jimmi Bredahl.

Han ved ikke, hvor mange der bruger hans træningsvideoer. Han lægger dem ud på Facebook på Team Bredahls egen side. Men træneren fortæller, at det er tænkt som inspiration til alle.

- Jeg ved ikke, hvor mange der bruger det, men det er en opfordring til alle i befolkningen. Derfor håber jeg også, at medlemmerne deler opslagene, så andre kan se det og blive inspireret, siger Jimmi Bredahl.