2. juni 2020
Holbæk. 2. division. Emil Bjørn. Foto: Mie Neel
Holbæk. 2. division. Emil Bjørn. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bjørn vender tilbage i årets sidste Holbæk-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjørn vender tilbage i årets sidste Holbæk-kamp
Lokalsport Nordvestnyt - 08. november 2019 kl. 10:58
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks fodboldspillere kan lørdag med en sejr sikre sig, at 2. divisionsholdet holder vinterpause i nærheden af midten af tabellen.

Holbæk er før efterårssæsonens sidste opgør fem point efter lørdagens værter Frem, der med 21 point lige præcis er med blandt de seks hold i den øverste halvdel, og der vil Valby-klubben nok gerne blive hængende i de lange og mørke vintermåneder.

Holbækkkerne har dog grund til at tro på succes på Valby Stadion. Nordvestsjællænderne har ganske tabt de seneste fem kampe til Frem.

Men i det seneste møde, i midten af september, var oprykkerne fra Holbæk tæt på at snuppe et point i Holbæk Sportsby.

Angriberen Jonas Bengtsson fik med syv minutter tilbage udlignet til 1-1 i et tæt og jævnbyrdigt opgør - men Frem-topscoreren Tonni Adamsen scorede fire minutter senere sit andet mål og afgjorde kampen.

- Det var også en rodet kamp, hvor vi havde svært ved at tilspille os chancer. Det var ikke så slemt som mod Avarta, men Frem havde ikke mange chancer mod os. Til gengæld var de effektive, siger Holbæks assistenttræner Christian Holst.

Holbæk må undvære forsvareren Mathias Eilstrup Larsen, der netop har underskrevet en to-årig kontrakt med klubben, der gælder fra nytår. Til gengæld er forsvarskollegaen Emil Bjørn klar til aktion igen i det centrale forsvar.

Den tidligere Holbæk-spiller Kristoffer Dirksen, der tog til Frem i 2017 og er i gang med sin tredje sæson i klubben, er spærret på grund af karantæne.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?