30. maj 2020
Holbæk i blå trøjer tabte søndag 1-2 hjemme til Helsingør i røde trøjer i 2. division i fodbold.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk i blå trøjer tabte søndag 1-2 hjemme til Helsingør i røde trøjer i 2. division i fodbold.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Holbæk kunne ikke holde tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Holbæk kunne ikke holde tophold
Opdateret 20. oktober 2019 kl. 16:52
Lokalsport Nordvestnyt - 20. oktober 2019 kl. 15:04
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Topholdet Helsingør vandt søndag 2-1 ude over Holbæk i 2. division i fodbold.

arrow Læs også: Holbæk i ny formation

Men topholdet måtte kæmpe hårdt for sine point mod et mere defensivt hjemmehold end normalt.

Efter 25 begivenhedsløse minutter begyndte der at komme chancer i slutningen af første halvleg. Helsingør havde bolden mest og skabte også flest chancer, men ikke mindst Nicolas Mortensen var en dyr herre for Helsingør.

Holbæk fik til gengælden halvlegens vel nok største chance på en omstilling, da Mads Bobjerg Larsen sendte Mikkel Jensen i dybden. Han slog et tidligt indlæg til bageste del af straffesparksfeltet, hvor Rasmus Suhr kom løbende, men en flot fodparade af Christoffer Felix Cornelius Petersen i Helsingsørs mål gjorde, at Holbæk ikke fik scoret.

Holbæks målmand Mikkel Kvist måtte også ud med en stor redningi overtiden for at forhindreLucas Janus Ravn-Haren i at score på langskud.

Efter 0-0 ved pausen vovede Holbæk sig lidt længere frem i anden halvleg, hvor der kom flere chancer.

I det 63. minut kom topholdet foran 0-1, da Jeppe Borrild Kjær modtog bolden i straffesparksfeltet. Han trak mod mållinjen til en afslutning fra en meget spids vinkel, men det lykkedes at sætte den ind i målet.

I minutter efter havde både Helsingør og Holbæk store chancer uden at score. Men i det 85. minut udlignede Holbæk. Mads Bobjerg fik lavet en ballonafslutning på et indlæg, men ved fjerneste stolpe kom Jonas Bengtsson flyvende og fik sendt bolden i mål.

Glæden holdt dog kun to minutter. Så blev Nicolas Mortensen spillet fri i straffesparksfeltet efter et hjørnespark. Med ryggen mod mål fik han vendt og sendt bolden i mål.

I fire minutters overtid fik Helsingør straffespark begået mod Jeppe Kjær. Han sparkede selv, men mikkel Kvist reddede både straffesparket og afslutningen fra Nicolas Mortensen på returen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?