14. juli 2020
Per Andersen (i maskinen) og Morten Henriksen i gang med at flytte hegnet rundt om stadionbanen i Holbæk Sportsby, så græsarealet inden for hegnet kan nå op på de mål, der kræves for at spille divisionsfodbold.
gallery icon

Se billedserie

Per Andersen (i maskinen) og Morten Henriksen i gang med at flytte hegnet rundt om stadionbanen i Holbæk Sportsby, så græsarealet inden for hegnet kan nå op på de mål, der kræves for at spille divisionsfodbold.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Baneudvidelse er i gang i sportsbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baneudvidelse er i gang i sportsbyen
Lokalsport Nordvestnyt - 09. august 2019 kl. 10:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Christian Dahl
Onsdag aften spillede Holbæk pokalkamp mod Nykøbing, og næste fodboldkamp på det nybyggede stadion i Holbæk Sportsby er søndag den 18. august, når B93 kommer på besøg i 2. division.

arrow Læs også: For små basketbaner i Holbæk Sportsby

Det giver god tid til at flytte hegnet, så græsarealet bliver stort nok til at rumme både fodboldbanen på 105 gange 68 meter og den krævede sikkerhedsafstand på to meter ved hver sidelinje og tre meter bag hver mållinje. Da græsarealet blev anlagt, blev den nemlig 15 centimeter i bredden og 18 centimeter i længden for kort ved en menneskelig fejl.

- Da tilskuerhegnet blev sat via GPS, skete der en tanketorsk. Hegnsstolperne er blevet markeret på den forkerte side af hegnet, og det er præcis hegnsstolpernes tykkelse, der mangler, fortalte direktør i Holbæk Sportsby Carsten Damgaard dengang.

Han kan nu fortælle, at banen vil stå klar til næste hjemmekamp. Og torsdag var der godt gang i arbejdet.

Leif Nielsen og Laura Nielsen var i gang med at pille reklameskilte af hegnet og pille hegnet op, mens Per Andersen og Morten Henriksen var i gang med gravearbejdet.

Græsarealet bliver udvidet i målenden til venstre set fra tribunen og på langsiden med udskiftningsboksene modsat tribunen.

arrow Stadion-bane bliver ordnet næste uge
26. juli 2019 kl. 21:11 Opdateret: kl. 21:11
arrow Ikke plads til fodboldbanen på nybygget stadion
24. juli 2019 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:20
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?