17. september 2021
John Axelsen fik gang i noget godt i Køge Golf Klub, hvor han efter førstedagen ligger på andenpladsen. Foto: eccotour.org
John Axelsen fik gang i noget godt i Køge Golf Klub, hvor han efter førstedagen ligger på andenpladsen. Foto: eccotour.org
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Axelsen på andenpladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Axelsen på andenpladsen
Lokalsport Nordvestnyt - 09. september 2021 kl. 10:39
Af John Ringstrøm

Det er startet rigtig godt for John Axelsen fra Tølløse i Ecco Tour-turneringen i Køge Golf Klub.

arrow Læs også: Axelsen skal i stor førerbold

I første runde onsdag indledte Sorø-spilleren med en birdie efterfulgt af en bogey, men efter hul fem så han sig ikke tilbage. Axelsen lavede seks birdies på de sidste 13 huller. Der sneg sig dog også en bogey ind og dermed har han lagt sig på andenpladsen sammen med Adam Guedra fra Sverige - begge i fem slag under par.

Svenske Christopher Feldborg Nielsen fører TRUST Forsikring Championship i seks slag under par efter en runde i 64 slag.

I anden runder teer John Axelsen ud som en af de sidste, når han skal rundt sammen med Lasse Jensen fra The Scandinavian, der spillede første runde i fire under par.

En enkelt spiller har trukket sig, så der er 137 spillere tilbage i turneringen. Kun de 45 bedste efter anden runde torsdag får en plads i finalerunden på fredag.

Efter første runde lå cuttet på en over par.

Trust Forsikring Championship har en samlet præmiesum på 260.000 kroner.

Synes du, at kommunen er der for dig?