21. oktober 2021
Sidste sommer vandt John Axelsen på Great Northern. I år er præmiesummen væsentligt forøget, så en gentagelse af sejren vil være vigtig for Sorø-spillerens bestræbelser på at kvalificere sig til Challenge Touren. Foto: Ecco Tour
gallery icon

Se billedserie

Sidste sommer vandt John Axelsen på Great Northern. I år er præmiesummen væsentligt forøget, så en gentagelse af sejren vil være vigtig for Sorø-spillerens bestræbelser på at kvalificere sig til Challenge Touren. Foto: Ecco Tour
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Axelsen har snor i toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Axelsen har snor i toppen
Lokalsport Nordvestnyt - 16. september 2021 kl. 11:07
Af John Ringstrøm og Christian Dahl

Førstedagen af Great Northern Challenge i Kerteminde var trods dårligt vejr god ved John Axelsen fra Tølløse.

arrow Læs også: Axelsen på delt andenplads før finalen i Kerteminde

Den professionelle spiller fra Sorø Golfklub indledte Ecco Tour-turneringen med en runde i 70 slag, to slag under banens par, og placerede sig dermed på en delt niendeplads.

Han er fire slag efter den førende svensker Alexander Wennstam, så intet er afgjort endnu i den turnering, der kan skaffe ham en plads på næste års europæiske Challenge Tour.

De 10 bedste spillere på Nordic Golf Leagues rangliste kvalificerer sig til Challenge Touren 2022, og slutspurten om point og placeringer er for alvor begyndt i denne uge på Fyn.

John Axelsen kunne dog have ligget lunere i svinget efter første runde. Med fem birdier og en enkelt bogey lå han til at komme hjem i fire under par, hvilket ville have givet en delt tredjeplads med Jonathan Gøth-Rasmussen, Andreas Hillersborg Sørensen samt de to svenskere Erik Jonasson og Martin Eriksson. Men hul 16 blev dyrt for John Axelsen.

Han måtte nemlig bruge seks slag på at komme i hul på det 423 meter lange par fire-hul, og dermed blev det til en dobbelt bogey, som hev ham ned i samlet to under par.

John Axelsen stiller op som forsvarende mester fra sidste sæson, og er med en ny sejr klar til at rykke et trin op næste sæson.

Cuttet er foreløbigt sat til ét slag over par i turneringen, der har hele 500.000 kroner i præmiesum.

arrow Forsvarende mester håber på vigtigt topresultat på Fyn
15. september 2021 kl. 05:43 Opdateret: kl. 21:51
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?