18. oktober 2021
Simon Arevad fra Holbæk er ny cheftræner for Løve-Høngs mænd. Første udfordring er Hashøj på udebane søndag.
Simon Arevad fra Holbæk er ny cheftræner for Løve-Høngs mænd. Første udfordring er Hashøj på udebane søndag.
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aravad og Løve-Høng skal i gang med fundament

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aravad og Løve-Høng skal i gang med fundament
Lokalsport Nordvestnyt - 26. september 2021 kl. 08:11
Af Anders Vestergaard

33-årige Simon Arevad fra Holbæk har selv spillet håndbold på relativt højt niveau, Men operationer i skulderen har fået ham til at gå trænervejen i stedet.

Og søndag debuterer han som cheftræner for Løve-Høngs mænd i kvalifikationrækken, der søndag tager hul på turneringen med en udebanekamp på Gerlev Idrætshøjskole mod Hashøj.

Siden Aravads forgænger Claus Forza Pedersen stod i spidsen for Løve-Høng i det sidste opgør inden coronanedlukningen for snart et år siden, er der skiftet gevaldigt ud i Løve-Høg-truppen. Ind er kommet en lang række helt unge spillere, der sammen med den nye træner skal være med til at danne et grundlag for håndbold på lidt højere niveau i fremtiden.

- De 11 spillere, vi har udtaget til den første kamp, har aldrig før stået på det samme holdkort. Men individuelt har vi mange dygtige spillere, så vi har et mål om at slutte blandt de seks-otte bedste, siger Simon Aravad, der kom fra et trænerjob i Tuse.

Selv om træneren håber på at kunne effektuere et fladt hierarki på holdet, anser han alligevel førstekeeper Nicklas Banggaard Jensen, som en af holdets nøglespillere. Banggaard er oven på nogle års pause kommet med divisionsrutine fra Otterup, og foran sig får han Flemming Brodersen, der ifølge Aravad er en dygtig leder i forsvaret.

Som optakt til sæsonstarten mod Hashøj spillede Løve-Høng træningskamp torsdag aften mod Lammefjordens mænd i 3. division.

- Vi tabte med seks mål, men kunne godt være med tempomæssigt. Men det var også tydeligt, at vi blev straffet for de mindste fejl, og det tager vi med videre, siger Simon Arevad, inden sin debut for Løve-Høng.

Han stiller med følgende trup til søndagens kamp:

Nicklas Banggard Jensen (målmand), Christoffer Albertsen (målmand), Mikkel Christensen (fløj), Benjamin Eriksen (fløj), Flemming Brodersen (streg), Markus Lundgreen (streg), Frederik Hasselriis (bagspiller), Sebastian Eriksen (bagspiller), Frederik Bonde Toftgaard (bagspiller), Tobias Dam (bagspiller), Bjarke Christensen Bang (back), Lasse Sønderup (streg/altmulig-mand).

Rejser du til udlandet i år?