3. juli 2020
Holbæk/Stenhus kom tilbage på vindersporet, da de lørdag vandt ude over Værløse i 1. division.  Sejren kom i hus, selv om holdet tillod modstanderne at score 80 point. Foto: Per Christensen
Holbæk/Stenhus kom tilbage på vindersporet, da de lørdag vandt ude over Værløse i 1. division. Sejren kom i hus, selv om holdet tillod modstanderne at score 80 point. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Angrebet sikrede Holbæk/Stenhus' sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angrebet sikrede Holbæk/Stenhus' sejr
Lokalsport Nordvestnyt - 18. november 2019 kl. 11:17
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 1. division i basketball skulle Holbæk/Stenhus fra pulje 1 lørdag på udebane møde Værløse fra pulje 2. Begge hold havde inden kampen fire point, men Værløse havde brugt en kamp mere end holbækkerne på at hente pointene.

Der var lagt op til en tæt kamp, men Holbæk/Stenhus fik skabt en stor føring tidligt i kampen, der gjorde, at de kunne køre en sejr på 80-90 hjem.

- Vores gode start spillede en afgørende rolle i sejren, mener Holbæk/Stenhus-træner Eraz Bittman.

Allerede efter to minutter førte Holbæk/Stenhus med 10 point, og føringen holdt kampen igennem. Ved pause var Holbæk/Stenhus foran med 37-51, men hjemmeholdet fik pyntet på resultatet i anden halvleg.

- Vi spiller rigtigt. Vi er gode på tre point-scoringerne, og vi laver få fejl i angrebet, siger Erez Bittman.

Træneren vil vanen tro ikke fremhæve nogen enkelte spillere, men han lægger ikke skjul på, hvilken del af banen, sejren blev sikret på.

- Vi spillede godt i angrebet. Defensiven var ikke god, når vi tillader 80 point, men vi scorede let selv 90 point. Det var en virkelig god kamp angrebsmæssigt, siger Erez Bittman.

Og efter to nederlag i træk glæder han sig over igen at vinde en kamp i 1. division.

- Det var en rar sejr. Det var godt for selvtilliden, siger Erez Bittman.

Med sejren har Holbæk/Stenhus seks point for seks kampe. Holdet er stadig nummer tre i 1. division pulje 1, men holdet er nu kun to point fra BMS Herlev på andenpladsen, mens Hørsholm på sidstepladsen i puljen har nul point.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?