1. marts 2021
Jakob Egholm skal blandt andet vise sit niveau frem på træningslejren i Spanien.
Jakob Egholm skal blandt andet vise sit niveau frem på træningslejren i Spanien.
Foto: JOJO HARPER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Andersen håber Jakob får jackpot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andersen håber Jakob får jackpot
Lokalsport Nordvestnyt - 16. januar 2021 kl. 08:11
Af Anders Vestergaard

I november skrev den 23-årige tidligere juniorverdensmester Jakob Egholm fra Holbæk under på en etårig kontrakt med World Tour-holdet Trek-Segafredo.

arrow Læs også: Gode chancer for lokale stjerner i PostNord Danmark Rundt

En aftale, der trådte i kraft ved årsskiftet, og nu er det unge talent så på træningslejr i det sydlige spanien med sit nye hold. Og holdets danske sporsdirektør Kim Andersen ser frem til at se den unge rytter nærmere an.

- Jeg kender ham ikke rigtigt endnu, men Jakob har jo været juniorverdensmester, så han har en motor og et talent for det. Så jeg håber på - eller rettere jeg ved, at han vil gribe den chance, han har fået for at føre drømmen om at blive professinel cykelrytter ud i livet - ud over det år han har fået i første omgang. Og man kan håbe på, at der er jackpot, sagde Kim Andersen i et interview fra træningslejren i spanske Alicante.

Jakob Egholm og Mads Pedersen er gode venner og træningskammerater, og det stærke sammenhold kan Trek-Segafredo-holdet måske også drage fordel af.

- Jo, vi har da snakket om det. Men når vi når til de store løb, skal Jakob have vist et vist niveau i starten af året, ellers kommer han jo ikke med. Men vi skal først til at se ham i nogle løb eller her på træningslejren for at se hans niveau. Men de to er under alle omstændigheder en god støtte for hinanden, sagde sportsdirektøren.

Måde Mads Pedersen og Jakob Egholm har tidligere givet udtryk for deres store lyst til at være med i det danske atapeløb PostNord Danmark Rundt, der blandt andet kommer igennem det lokale område, som de begge kender så godt.

Men om de får deres ønske opfyldt, ville Kim Andersen ikke afsløre.

- Vi ved godt, hvad vi gør, men jeg kan nok ikke fortælle jer det. Men det ser nok godt nok ud, lød det på spørgsmålet om Trek-mandskabet deltager i Danmarks største etapeløb.

arrow Sportsdirektør: Mads bliver vores sprinter i Tour de France
15. januar 2021 kl. 07:39 Opdateret: kl. 07:39
arrow Jakob niver sig stadigvæk i armen
14. januar 2021 kl. 13:00 Opdateret: kl. 12:27
arrow Sejre har vækket lederen i Mads Pedersen
14. januar 2021 kl. 12:00 Opdateret: kl. 12:08
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?