5. august 2020
Frederik Toftgaard og Løve-Høng kan med en sejr på hjemmebane lørdag stort set indfri sæsonens mål om overlevelse - især hvis Mike Jensen (th) og HF Kalundborg også vinder deres kamp søndag.
Frederik Toftgaard og Løve-Høng kan med en sejr på hjemmebane lørdag stort set indfri sæsonens mål om overlevelse - især hvis Mike Jensen (th) og HF Kalundborg også vinder deres kamp søndag.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afgørende weekend i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afgørende weekend i vente
Lokalsport Nordvestnyt - 10. januar 2020 kl. 14:17
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Løve-Høngs mænd spiller kun med i kvalifikationsrækken på afbud, efter de sidste sæson rykkede ned i serie 1. Men med en sejr lørdag hjemme over Svend Gønge kan holdet så godt som sikre sig endnu en sæson i rækken med ni kampe tilbage. Især hvis Kalundborg og Dianalund/Tersløse vil hjælpe.

Alle tre hold ligger i det tætte midterfelt i rækken, hvor Kalundborg på tredjepladsen har 15 point, og Dianalund/Tersløse på syvendepladsen har 12 point. Derfra er der et spring ned til de tre hold på nedrykkerpladserne, som alle har seks point.

Vigtige kampe i weekenden
  • Lørdag 14.30: Løve-Høng-Svend Gønge
  • Søndag 15.30: Østofte-Hillested-Dianalund/Tersløse
  • Søndag 15.30: NFØ-Jernløse
  • Søndag 15.40: Faxe-Kalundborg

Løve-Høng møder selv Svend Gønge på hjemmebane, mens Kalundborg skal til Faxe, og Dianalund/Tersløse ude møder Østofte Hillested. Vinder de tre midterhold, vil der være otte point fra Dianalund/Tersløse og ni point fra Løve-Høng ned til nedrykningspladserne med ni kampe tilbage.

Og da bundholdene i givet fald vil have været 13 kampe om at hente seks point, virker det urealistisk, at de vil kunne lukke det hul.

Sejr over Svend Gønge er nok

- Vinder vi over Svend Gønge, så er jeg ret sikker på, at vi ikke rykker ned. Så skal vi ikke tænke mere på det. Der er virkelig nogle ting, der kan falde på plads i weekenden, siger Løve-Høngs træner Claus Forza Pedersen.

Løve-Høng kan gøre sin del af arbejdet i hjemmekampen med start lørdag 14.30, mens de to andre kampe begge er søndag.

Han må undvære Joakim Pedersen, Bjarke Bang og Frederik Hasselriis, der har fået seneskedehindebetændelse.

- Men vi hiver Jacob Gosvig ind, som var med sidste år. Han kender alle aftalerne, og han er en fin back, som kan spille alle pladser bagest. Han er med som aflastning, men han plejer også at være god for nogle mål, siger Claus Forza Pedersen.

Løve-Høng klar med kontra-maskine

Han fortæller, at Løve-Høng har trænet godt siden nederlaget til TMS Ringsted fredag den 3. januar. Og træneren er overbevidst om, at holdet kan slå Svend Gønge, ligesom det gjorde på udebane i november, hvor det blev til sejr på 18-31.

- Det bliver anden gang, Svend Gønge kommer til at møde en kontramaskine. I den første gang var vi foran stort efter et kvarter og førte med otte ved pausen. Det handler om at stå godt i forsvaret og løbe kontra mod dem, siger Claus Forza Pedersen.

Men han erkender, at Svend Gønge er et specielt hold at spille imod.

- De er svære at spille imod, fordi de ikke gør som alle andre. Det er en, to, tre, skyd. De gør noget, man ikke forventer, og det gør de godt. Og så har de nogle udmærkede målmænd. Men på vores hjemmebane med vores hurtige spil, der skal vi dræbe dem, siger Claus Forza Pedersen.

Kommer sejren i hus, er sæsonmålet om overlevelse så godt som indfriet, og så skal der sættes et nyt.

- Med en sejr synes jeg godt, vi kan tillade os at kigge efter top fem. Der er kun to point op til nummer tre. Hvis bare vi overlever, er det godt. Men vi kan bryste os af at være de eneste, der har slået NFØ. Vi er ikke kede af det i øjeblikket. Det er bare fuld fart frem, siger Claus Forza Pedersen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?