8. april 2020
James Adamsen har siden nytår været træner for SBI Håndbolds U19-drenge i 1. division, pulje A. Foto Thomas Olsen
James Adamsen har siden nytår været træner for SBI Håndbolds U19-drenge i 1. division, pulje A. Foto Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Adamsen rykker til Svebølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Adamsen rykker til Svebølle
Lokalsport Nordvestnyt - 15. januar 2020 kl. 10:51
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Svebølle forsøger SBI Håndbold at ruste sig til fremtiden og sætter nu endnu flere kræfter ind i at få skabt gode rammer om klubbens U19-drenge.

Fra nytår er håndboldtræneren James Adamsen blevet tilknyttet holdet, som i 2020 er placeret i U19-drengenes 1. division, pulje A.

Dermed får de 11 håndbolddrenge en kyndig træner på sidelinjen, og Adamsen udelukker ikke et længerevarende samarbejde.

- Lige nu er jeg U15-træner i Holbæk/Jernløse. Men jeg har været i Holbæk i tre-fire år og har valgt at sige nej til at fortsætte der, så jeg stopper i Holbæk til sommer, fortæller Adamsen, der allerede i efteråret var i kontakt med Donny Olsen fra SBI Håndbold.

- Drengene snakkede på et tidspunkt om at rykke til Holbæk, men Donny holdt fast i dem. Så vi er blevet enige om at jeg skal hjælpe i resten af sæsonen. Det er interessant på drenge-siden at se hvad der kan skabes og hvad der er af spillere rundt omkring, siger Adamsen, der har haft tre træningspas med Kalundborg Kommunes eneste U19-hold på drengesiden.

James Adamsen har tidligere trænet kvinder i Bjergsted og Lammefjorden. På herre-siden har han været assistenttræner for Brian Jørgensen i Rørby/Værslev, hvor han senere blev divisionstræner samt træner for Bjergsted.

U19-mandskabet er efter nytår placeret i en ny pulje, og modstanderne er lidt skarpere end i efterårets puljespil. SBI vandt ganske vist årets første kamp - da Freja/Rødovres andethold meldte afbud til kampen i Svebølle-hallen.

I sidste uge fik de unge Svebølle-spillere ørerne i maskinen, da holdet blev besejret med 47-21 af Helsingør Øresund Håndbold, og det bliver formentlig ikke det sidste store nederlag. Mest fordi SBI-spillerne kun træner en enkelt gang om ugen.

- Det er den helt store begrænsning, og det kunne vi se mod Helsingør. Dem vi møder træner tre gange om ugen. Så det er klart, at hvis man vil mere, så må man træne mere. Men lige nu skal det bare være sjovt, lyder det fra James Adamsen.