29. juli 2021
Munkesøen bliver delt i to afdelinger, når Svebølle kommer på besøg i pokalturneringen tirsdag.Foto: Anders Vestergaard
Munkesøen bliver delt i to afdelinger, når Svebølle kommer på besøg i pokalturneringen tirsdag.Foto: Anders Vestergaard
Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ­Munkesøen corona­opdeles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

­Munkesøen corona­opdeles
Lokalsport Nordvestnyt - 27. juni 2020 kl. 10:00
Af Christian Dahl

I 50'erne var der særtog, når Kalundborg GB og Svebølle skulle mødes. Det bliver næppe nødvendigt til tirsdagens pokalkamp mellem de to hold, men der er lagt op til en publikumstræffer.

Holdene har historisk set ikke mødt hinanden ret tit. Sidste efterår skete det for første gang i mands minde, og det lokkede en god portion tilskuere til Munkesøen.

Dengang var det problemfrit, men i Corona-Danmark må der højst være 500 til en fodboldkamp - og det er inklusive spillere, trænere, dommere, journalister, fotografer, stadionspeaker, vagter, pølsesælgere, bolddrenge og hvad man ellers kan finde på. Samtidig skal tilskuerne holde afstand til hinanden.

- Vi deler Munkesøen op i to halvdel, så publikum ikke sidder for tæt, fortæller seniorudvalgsformand Klaus Ole Herløv fra Kalundborg.

Det er endnu ikke klart, hvor mange mennesker, der bliver lukket ind i Munkesøen, men formodentlig ikke meget mere end 400 i alt.

Der vil være gratis adgang til kampen, men alle skal igennem hovedindgangen, hvor de får udleveret en billet, så arrangørerne kan sikre, at alle regler bliver overholdt.

En af reglerne er, at alle skal sidde ned, og her får folk mulighed for selv at tage stol med.

- Vi har ikke stole til alle folk, så enten skal de selv have med, eller også skal de sidde på græsskråningerne, siger Klaus Ole Herløv.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?