16. maj 2021
En erhvervs-delegation fra Fredensborg Kommune besøgte forleden Microturn i Humlebæk. Fra venstre er det direktør Claus Geleff, borgmester Thomas Lykke Pedersen, udvalgsformand Lars Søndergaard, Thomas Jürgensen og John Hemming fra hhv. Humlebæk Erhvervsforening og Erhvervsrådet. Pressefoto.
En erhvervs-delegation fra Fredensborg Kommune besøgte forleden Microturn i Humlebæk. Fra venstre er det direktør Claus Geleff, borgmester Thomas Lykke Pedersen, udvalgsformand Lars Søndergaard, Thomas Jürgensen og John Hemming fra hhv. Humlebæk Erhvervsforening og Erhvervsrådet. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virksomhed i Humlebæk går stort set fri af coronakrisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomhed i Humlebæk går stort set fri af coronakrisen

En erhvervsdelegation fra Fredensborg Kommune besøgte forleden virksomheden Microturn i Humlebæk

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 03. juli 2020 kl. 16:00

ERHVERV Selvom mange virksomheder er hårdt ramt af coronakrisen, så går Microturn i Humlebæk stort set fri. For her har cornakrisen kun sat så små aftryk på efterspørgslen, og derfor er produktionen stort set fortsat som før - dog med en mindre vækst end planlagt.

Det fortæller direktør for Microturn, Claus Geleff.

arrow Læs også: DEBAT: Nordsjælland er godt på vej

"Vi har rigtig godt fat i markedet og har derfor heldigvis ikke oplevet et stort fald ligesom mange andre. Så vi har ufortrødent fortsat vores indsats med at udvikle og forbedre produktionen - og det er jo heldigvis forholdsvis nemt, når man har så højt specialiserede og dedikerede medarbejdere som os", siger han i en pressemeddelelse.

Med borgmester Thomas Lykke Pedersen i spidsen besøgte en erhvervs-delegation fra Fredensborg Kommune forleden Microturn.

Virksomheden flyttede i 2017 ind i nybyggede lokaler på Bakkegårdsvej i Humlebæk. Her står 18 medarbejdere bag en avanceret produktion af komplekse mikroemner, eksempelvis komponenter til høreapparater, ure og medicinske redskaber.

Selv en lille barnehånd kan rumme flere tusinde af de små skruer, som virksomheden producerer til blandt andet de danske producenter af høreapparater.

Ryggraden i dansk industri

Efter besøget er borgmester Thomas Lykke Pedersen begejstret.

"Ryggraden i dansk industri - de små- og mellemstore virksomheder - formår gang på gang at finde sig en niche på et globalt marked og der udnytte deres store fleksibilitet og omstillingsevne. Sådan en virksomhed er Mictroturn uden tvivl - og jeg er stolt over, vi huser en sådan virksomhed i vores kommune", siger han.

Også Lars Søndergaaard, der er formand for Borgerservice,- arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalget, var med.

"Det er fascinerende at se, hvordan Mictroturns uhyre små og komplekse produkter bliver fremstillet med stor præcision på de avancerede maskiner. Derudover synes jeg, at selve byggeriet sætter en ny standard for fremtidens produktionslokaler med de store lyse og behagelige rum. At det er et godt sted at arbejde, er jeg ikke i tvivl om," siger han.

/pm

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?