20. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To S-byrådder valgt som nye kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To S-byrådder valgt som nye kandidater

Louise Mehnke er valgt som ny folketingskandidat og Ergin Øzer som kandidat til regionsrådet

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 07. september 2020 kl. 16:00
Af Peter Mailand

Socialdemokratiet i Fredensborg-kredsen, der dækker Fredensborg og Hørsholm kommuner, har valgt to nye kandidater til folketinget og regionsrådet. Det skete på kredsens generalforsamling onsdag i sidste uge, hvor en enig kredsgeneralforsamling først valgte Louise Mehnke som ny folketingskandidat, og til efterfølgende valgte Ergin Øzer til regionsrådskandidaturet.

Begge valgte kandidater er på nuværende tidspunkt medlemmer af byrådet i Fredensborg Kommune, fremgår det af en pressemeddelelse.

Begge kandidater blev indstillet til kredsgeneralforsamlingen som kandidater til valget allerede i januar måned og valget til kandidaturerne var planlagt gennemført på kredsgeneralforsamling i marts måned, men på grund af coronapandemien har det først været muligt at samle kredsgeneralforsamlingen og gennemføre valget til de to kandidaturer i september.

Valg til kredsbestyrelsen

På kredsgeneralforsamlingen blev der ligeledes foretaget valg til kredsbestyrelsen.

Det betyder, at Lasse Lynæs (næstformand i Fredensborg partiforening) fortsætter som formand for kredsen og ligeledes fortsætter Peter Moesgaard som næstformand i kredsens bestyrelse (formand i Hørsholm Partiforening).

Kredsbestyrelsens øvrige medlemmer er; Vivian Johnsen (formand i Fredensborg Partiforening), Knud Erik Mikkelsen, Kirsten Brandt, Annett Kjær-Andersen, Lars Sandt, Bent Sonne, Liselotte Kjærulf, Josephine Guldager, Svend Erik Christiansen og Christian Spure Hansen (suppleant).

Synes du, at kommunen er der for dig?