27. februar 2020
Mobilopgraderingen betyder, at der vil kunne komme enkelte driftsforstyrrelser i de kommende uger. TDC NET forventer, at andre mobilmaster i området tager over, så kunderne forhåbentlig bliver forstyrret mindst muligt.
Mobilopgraderingen betyder, at der vil kunne komme enkelte driftsforstyrrelser i de kommende uger. TDC NET forventer, at andre mobilmaster i området tager over, så kunderne forhåbentlig bliver forstyrret mindst muligt.
Foto: Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TDC ruller 5G-nettet ud i Fredensborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TDC ruller 5G-nettet ud i Fredensborg

Selv om TDC begynder at sætte det nye 5G-udstyr op, kommer det dog først i brug sidst på året

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 23. januar 2020 kl. 00:00
Af Peter Mailand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fjernstyrede robotter, droner og selvkørende biler. Det bliver en del af den kommende 5G-teknologi, der er på vej. Men før, teknologien kan udnyttes, skal der nyt udstyr op i telemasterne. Derfor går TDC NET nu igang med at sætte det nye udstyr op. Virksomheden forventer dog først, at udstyret bliver klar til brug mod slutningen af året. Men der kan komme driftsforstyrrelser, mens det nye udstyr sættes op, fortæller Andreas Pfisterer, der er direktør i TDC NET.

”Desværre betyder mobilopgraderingerne, at man kan opleve enkelte driftsforstyrrelser i de kommende uger. TDC NET forventer, at andre mobilmaster i området overtager dækningen, så vores kunder forhåbentlig bliver forstyrret mindst muligt. Vi beklager de gener, vores arbejde måtte medføre,” siger han i en pressemeddelelse.

Også borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) ser frem til at den nye teknologi bliver rullet ud.

Store ambitioner

"Fredensborg Kommune har store ambitioner for den fremtidige digitale infrastruktur. Det er vigtigt for os, at både vores borgere og erhvervsliv får adgang til alle de digitale muligheder. De bedre mobilforbindelser skal gælde såvel for børnefamilien, der streamer fra adskillige tablets og mobiltelefoner, som for erhvervsmanden på farten, der deltager i videomøder fra mobiltelefonen og downloader præsentationer på sin tablet," siger han og tilføjer:
"Dette foruden de unge, hvor mobildækning og -forbindelsen er lige så vigtigt som at kunne indånde luften," siger han.