30. maj 2020
Normalt plejer standerhejsning at trække en del mennesker, men i lørdags foregik standerhejsningen hos tursejlerne i Nivå uden medlemmer.
Normalt plejer standerhejsning at trække en del mennesker, men i lørdags foregik standerhejsningen hos tursejlerne i Nivå uden medlemmer.
Foto: Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Standerhejsning uden medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Standerhejsning uden medlemmer

Lørdag var der standerhejsning uden medlemmer hos Tursejlerne i Nivå

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 06. april 2020 kl. 06:35
Af Peter Mailand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt plejer standerhejsning at trække en del mennesker, der fejrer at sæsonen skal i gang. Men i lørdags foregik standerhejsningen hos tursejlerne i Nivå uden medlemmer.

Formanden for Nivå Tursejlere Ulf Auvnsø havde valgt at bedt alle medlemmer om at blive hjemme fra dette arrangement, som traditionelt er særdeles velbesøgt.

"Vi skal selvfølgelig følge anbefalingen fra vores Statsminister og være sammen hver for sig. Men standeren har en særlig betydning for alle medlemmer og derfor er det vigtigt, at vi hejser den her i den svære tid," siger han i en pressemeddelelese.

Da standeren igen fik lov at udfolde frit sig i den friske vind, blev der udbragt et trefoldigt leve for Nivå Tursejlere med hjælp fra forbipasserende i behørig afstand.

Samtidig lovede formanden, at selvom sejlsæsonen 2020 er startet en del anderledes end normalt, så skal "det blir godt igen" med henvisning til små sten udlagt rundt omkring på havnen og i Lave skov.

/pm

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?