6. juli 2020
FGU Øresund holder åbent hus den 10. juni, hvor det er muligt at besøge skolen og få en snak med en vejleder. Pressefoto.
FGU Øresund holder åbent hus den 10. juni, hvor det er muligt at besøge skolen og få en snak med en vejleder. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skole genstarter med åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skole genstarter med åbent hus

FGU Øresund holder åbent hus, hvor det er muligt at se undervisningen og få en snak med en vejleder

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 28. maj 2020 kl. 09:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

GENÅBNING Også på FGU Øresund har corona vendt hverdagen på hovedet, både for personalet, eleverne og planlagte aktiviteter. Men nu er skolen igen i drift, og allerede nu ved at forberede sig til næste skoleår.

Derfor holder skolen åbent hus den10. juni mellem kl. 15-17, hvor det er muligt at besøge skolen og se hvordan undervisningen foregår og se produktionen på værkstederne. Her kan man også få en snak med en vejleder. Arrangementet er rettet mod elever i 9 og 10. klasse, der er i tvivl om, hvad de skal næste skoleår, fremgår det af en pressemeddelelse.

Personlig udvikling

"Mangler der en karakter for at komme i gang med den ungdomsuddannelse man drømmer om? Trænger nogen til at arbejde mere praktisk end bogligt? Eller er man i tvivl om hvilken retning man skal gå, så kan FGU måske give svaret. Her er mange retninger og spor. Der er ikke mindst en bred lærerstab der er velkvalificeret og meget optaget af den enkelte elev; vilkår, baggrund, udfordringer, og i samarbejde sættes mål for tiden på FGU Øresund," skriver skolen.

På skolen arbejdes der også med faglighed i flere fag, og med udvikling af personlige kompetencer, så som socialkompetence, samarbejdskompetence og handlekompetence. Kompetencer som er vigtige for unge mennesker uanset om man skal på en ungdomsuddannelse eller i job.

FGU Øresund har en målgruppe mellem 15 og 25 år og og dækker tre kommuner. Fredensborg, Hørsholm og Helsingør.

Det er på dagen også muligt at komme på en virtuel rundtur på FGU Øresund, via hjemmesiden www.fguoresund.dk.

/pm

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?