16. januar 2021
Efter at have set overvågningsbillederne har Edith Wenzel anmeldt den 49-årige bilist til politiet for 'vanvidskørsel og voldelig adfærd'. Screendump fra overvågningskameraet. Foto: Falkonergården
Efter at have set overvågningsbillederne har Edith Wenzel anmeldt den 49-årige bilist til politiet for 'vanvidskørsel og voldelig adfærd'. Screendump fra overvågningskameraet. Foto: Falkonergården
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se video: 49-årig anmeldt for vanvidskørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se video: 49-årig anmeldt for vanvidskørsel

Efter en episode med vandvidkørsel ved Falkonergården i Fredensborg har indehaver Edith Wenzel anmeldt en 49-årig mand til politiet

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 06. august 2020 kl. 11:24
Af Peter Mailand

Det var ved at gå helt galt da en 49-årig mand fra Næstved tirsdag formiddag kørte igennem Falkonergården i Fredensborg. For den lille private grusvej, Davisvænge, løber lige igennem gårdspladsen ved Falkonergården, og indehaver Edith Wenze selv stod, da bilisten kom kørende.

arrow Læs også: Kvinde slog ridehjelm ned i bil

"Flere hundrede meter væk ser jeg en bil i rasende fart komme mod gården. Jeg løber ud for at få vedkommende til at sænke farten, inden han når min nabo, som er i haven med sine dagplejebørn. Jeg stiller mig ud på vejen, men manden forsøger ikke at sænke farten, så jeg må kaste mig ind i siden af vejen og får i den forbindelse klasket min ridehjelm ind bilens side. Her stopper manden først og kommer ud af bilen med en voldelig adfærd, hvor han flere gange prikker mig hårdt i brystet, så jeg må træde flere skridt tilbage. Jeg var faktisk i chok og frygtede at få tæsk, for han havde en decideret voldelig adfærd," siger hun og fortsætter:

Fryger ulykke

"Efterfølgende forsøgte jeg at forklare ham, hvorfor man ikke skal køre vanvidskørsel på den lille grusvej, hvor der er mange børn, dyr og ryttere og oversigtsforholdene er meget dårlige. Der er endda sat en trehjulet cykel ud ved vejkanten for at få folk til at tænke sig om. Der er endvidere skiltet med 30 km/t og skilt med legende børn," forklarer hun.

Ifølge Edith Wenzel er det dog ikke først gang at det sker.

"Der har været flere episoder henover sommeren og jeg fattter ikke, hvordan folk kan finde på at køre så hurtigt. Jeg frygter, at det går helt galt, hvis det ikke stopper. Derfor har vi også sat trillebører op så man ikke bare kan ræse igennem," siger hun.

Efter at have set overvågningsbillederne har Edith Wenzel anmeldt den 49-årige bilist til politiet for 'vanvidskørsel og voldelig adfærd'.

Anmeldt til politiet

Nordsjællands Politi modtog tirsdag en anmeldelse, fra den 49-årige mand, der selv havde anmeldt sagen til politiet.

Ifølge døgnrapporten forklarede den 49-årige mand, at han tirsdag formiddag omkring klokken 10 kom kørende ad Davidsvænge i Fredensborg, hvor kom en kvinde ud fra en stald og stillede sig foran mandens bil.

Da han kørte ud i siden af vejen og efterfølgende passerede hende, slog hun sin ridehjelm ned i bilens siderude. Der skete dog umiddelbart ingen skade på bilen, fremgår det af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Se videoen fra overvågningskameraet herunder:

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?