23. september 2020
Formand for Karlebo Idrtsforening, Henrik Greiffenberg, blev hædret. Foto: Per Frost Henriksen
gallery icon

Se billedserie

Formand for Karlebo Idrtsforening, Henrik Greiffenberg, blev hædret. Foto: Per Frost Henriksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Sommerfest præget af coronarestriktioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Sommerfest præget af coronarestriktioner

Henrik Greiffenberg blev hædret som årets KIF'er, ved den årlige sommerfest i Karlebo, der var præget af coronarestriktionerne

Opdateret 10. august 2020 kl. 09:52
Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 10. august 2020 kl. 09:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets sommerfest i Karlebo blev afholdt i weekenden, men på grund af corona, havde Karlebo Idrætsforening skåret festen ned til et minimum.

Festen havde i år også fået en ny placering tæt ved klubhuset på Lerbakkevej. Fredag var der indbudt 100 bankospillere til Banko i teltet, med åbningstale af Sognepræst Kirsten Johansen.

Som nævnt var årets fest præget af restriktionerne omkring corona og derfor var lørdagen skåret ned til, at der alene var Karlebo Cup i fodbold og keglespil i teltet. Aftenen sluttede med en stille og rolig afslutning, hvor det lykkedes at overraske Karlebo Idrætsforenings formand Henrik Greiffenberg. Han blev under stor jubel og klapsalver udnævnt til Årets KIF'er.

Tør tage en konflikt

I begrundelsen lyder det blandt andet:

"Henrik, Du blev formand for KIF på et tidspunkt, hvor der var brug for sådan en som dig. En der kan tale med alle, en der tør tage en konflikt og kan gøre det professionelt og ordentligt, en der kan træffe selvstændige beslutninger og ikke mindst stå ved dem."

Karlebo Sommerfest har en ubrudt række af sommerfester helt tilbage fra 1933, hvor overskuddet fra den første fest blev brugt til at stifte Karlebo Idrætsforening i 1933.

/pm

Har debatten om sexisme taget overhånd?