1. oktober 2020
Bag det nye danse- og fitness-studie, med navnet, Studio-X, står Majken Feldballe Franck, der nu realiserer en gammel drøm. PR-foto.
Bag det nye danse- og fitness-studie, med navnet, Studio-X, står Majken Feldballe Franck, der nu realiserer en gammel drøm. PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt motionstilbud: Dans dig slank i Fredensborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt motionstilbud: Dans dig slank i Fredensborg

Lørdag er der reception i et nyt fitnesscenter i Fredensborg, der officielt åbner på mandag

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 12. august 2020 kl. 16:00
Af af Peter Mailand

Fremover er der mulighed for at danse sig slank, når et nyt motionstilbud på mandag åbner i Fredensborg.

Bag det nye danse- og fitness-tilbud, med navnet, Studio-X, står Majken Feldballe Franck, der nu realiserer en gammel drøm. Hun er uddannet fitnessinstruktør, personlig træner og har ti års erfaring som holdunderviser inden for dansefitness og almindelig fitness.

Majken Feldballe Franck kommer fra Helsingør, og har i sine barne- og unge år danset alt fra latin og showdance til jazzballet. I 90'erne tog hun den Frie ungdomsuddannelse med dans og teater som hovedemne. Her kom der styr på de klassiske ballet-termer og ligeledes blev teknikken forfinet.

Zumba-bølgen

Da zumba spredte sig i 2010 hoppede hun med på bølgen og blev instruktør. I kølvandet blev hun fitnessinstruktør og personlig træner.

Efter ti år som fuldtids danse- og fitness instruktør er hun nu klar til følge drømmen om eget studio ud i livet. Dermed går den gamle drøm i opfyldelse.

"Det vil være dansen der er i højsædet. Men der er også plads til opstrammende og tonende træning med fitness, zumba, pilates og boldfit," siger hun. Selvom det nye dansestudio officielt åbner mandag, kan man allerede i weekenden få en smagsprøve, når der afholdes reception.

Det foregår lørdag 15. august, hvor der startes med en zumba-smagsprøve fra kl. 10.00-10.45 og igen kl. 11.00-11.45 med de tre instruktører, der kommer til at præge holdplanen. Fra kl. 12.00-16.00 kan man se lokalerne på Højvangen 6 i Fredensborg.

Læs mere på studio-x.dk.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?