4. juni 2020
Åbningstiderne er udvidet med 60 procent, og Louisiana holder nu åbent alle ugens syv dage. Arkivfoto.
Åbningstiderne er udvidet med 60 procent, og Louisiana holder nu åbent alle ugens syv dage. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu åbner Louisiana igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu åbner Louisiana igen

Der er indført timeslots, og billetten skal være købt hjemmefra, når Louisiana åbner dørene igen

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 22. maj 2020 kl. 08:35
Af Peter Mailand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Åbningstiderne er udvidet markant med 60 procent, og museet holder åbent alle ugens syv dage, når Louisiana åbner dørene i dag fredag.
Det skaber rum for, at mange gæster fortsat - og trygt - kan besøge Louisiana. Billet med timeslot skal være købt på forhånd.

Det fortæller Louisianas direktør Poul Erik Tøjner.

"Muligheden for at genåbne tidligere betyder, at vi sætter alle sejl for at åbne museet allerede i morgen, og vi glæder os til igen at se gæster i vores udstillingsfløje og udenfor i Skulpturparken og Søhaven," siger han i en pressemeddelelse.

Antallet af ugentlige åbningstimer er øget fra 58 til 93.

Inden besøget på Louisiana skal gæsterne huske at købe billetten hjemmefra. Billetterne sælges i såkaldte timeslots - det vil sige, at man køber en billet, hvor der er angivet et tidspunkt for, hvornår dit besøg på Louisiana starter. Billet med timeslots sælges via museets hjemmeside på www.louisiana.dk - billetsalget er sat i gang torsdag formiddag.

Ingen kø og kontrolleret adgang

Indførelsen af time-slot billetter sker for at undgå kødannelse ved indgangen og for at sikre, at antallet af gæster på museet fordeler sig jævnt i løbet af dagen således, at der ikke er flere gæster på museet ad gangen end sundhedsmæssigt forsvarligt.

Det totale indendørs publikumsareal på Louisiana udgør næsten 7.000 m2. Dertil kommer mere end 20.000 m2 udendørsarealer fordelt på Søhaven og Skulpturparken med udsigt over Øresund.

Mandag - lørdag: 09.00-23.00,
Søndag: 09.00-18.00

Billetten skal være købt hjemmefra

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?