24. juni 2021
De nye tipier er allerede taget godt i brug på naturskolen. Pressefoto.
De nye tipier er allerede taget godt i brug på naturskolen. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naturskolen har fået 50.000 kr. til nye tipier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturskolen har fået 50.000 kr. til nye tipier

Fredensborg Naturskole fået en donation til Tentipi, så undervisningen kan foregår udendørs i al slags vejr

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 03. juli 2020 kl. 18:00

Udendørs undervisning har fået et kæmpe løft som følge af coronakrisen. Og selvom smitten er på retur, forventer Fredensborg Naturskole at langt mere undervisning også fremover vil ske udendørs.

Derfor har skolen søgt og fået en donation på 50.000 kr. til køb af to såkaldte Tentipis fra Friluftsrådets Coronapulje.

De to tipier skal sikre, at mere undervisning kan foregår udendørs i al slags vejr.

Og det glæder Per Frost Henriksen (S), der er formand for Børne- og skoleudvalget og begejstret for de mange nye muligheder for læring, der følger med de to nye tipier.

"Med disse tipier kan naturskolen skabe endnu bedre rammer for undervisningen af de knap 9.000 elever fra vores folkeskoler, som samlet set hvert år kommer på skolen og lærer en masse om natur, miljø og klima", siger han i en pressemeddelelse.

Fredensborg Naturskole har adresse på den forhenværende planteavlsstation ved Krogerup, der også er hjemsted for blandt andet 'Skolen i Virkeligheden'.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?