27. september 2020
Nu genoptages livemusikken i samarbejde med Andreas Ørndrup fra Lagunen.
Nu genoptages livemusikken i samarbejde med Andreas Ørndrup fra Lagunen.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livemusik på havnen i Nivå genopstår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livemusik på havnen i Nivå genopstår

Selvom forhandlingerne om genåbningen af fase fire endnu ikke er afsluttet, så fortsætter Nivå Musiklaug livemusikken på havnen

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 13. august 2020 kl. 07:11
Af Peter Mailand

GENÅBNING Fremover vil der igen være livemusik på Nivå Havn, for selvom forhandlingerne om genåbningen af fase fire endnu ikke er afsluttet, så genopliver Nivå Musiklaug musikken på havnen.

Nivå Musiklaug har i årevis arrangeret koncerter i Restaurant Lagunens lokaler på havnen, men da coronakrisen ramte, blev årets koncertrække sat på standby. Nu fortsætter livemusikken og første koncert er med Yasmin Kierkegaard den 23. august.

"Samfundet er åbnet op igen og kulturlivet ligeså - dog med særlige retningslinjer for, hvordan vi kan nyde kulturen sammen. Sådan vil det også være til koncerterne på Nivå Havn. Her følger man Sundhedsmyndighedernes retningslinjer for, hvordan vi på forsvarlig vis omgås hinanden. Det betyder færre publikummer til hver koncert og en stigning i billetpris på 20 kr., så det hele kan løbe rundt," oplyser Nivå Musiklaug i en pressemeddelelse.

I Nivå Musiklaug er man dog ikke i tvivl om, at der skal sættes gang i livemusikken igen:

Coronarestriktioner

"Det er så vigtigt, at vi får gang i kulturlivet igen. Musikken er en essentiel del af vores liv og vi vil også rigtig gerne støtte op om de fantastiske kunstnere, som har været sat ud af spil, siden krisen begyndte. Vi kan kun modtage ca. halvdelen af det antal publikummer, vi plejer, men vi respekterer selvfølgelig Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og får det bedste ud af de rammer, der er," lyder det.

Også restaurantchef Andreas Ørndrup glæder sig over, at Lagunen snart bliver fyldt med livemusik igen.

"Vi har virkelig savnet koncerterne her i restauranten. Det er så stor en glæde at have de her musikoplevelser i lokalsamfundet og vi er helt klar på at gøre alt, hvad der skal til for at få gang i koncerterne igen på en forsvarlig måde," siger han.

Koncert den 23. august

Første kunstner på programmet er jazzsolisten Yasmin Kierkegaard, som indtager scenen søndag den 23. august kl. 15.30.

Yasmin Kierkegaard synger jazz og bossanova på originalsproget portugisisk! Oplev Yasmins egne kompositioner og en god blanding af velkendte numre fra artister som Ella Fitzgerald, Antonio Carlos Jobim. og Miriam Makeba. Med sig på scenen har hun guitarist Preben Carlsen og på sax jazzvirtuos Jakob Dinesen,

Billetprisen er 150,- og billetter kan bestilles på tlf. 49146611 eller direkte i Restaurant Lagunen på Nivå Havn.

Derudover byder efterårets program på sangerinden Tamra Rosanes, slideguitaristen Alain Apaloo samt jazztrommeslageren Kresten Osgood.

Har debatten om sexisme taget overhånd?