6. juli 2020
Under coronakrisen har billedkunstner og skulptør Birgitte Sandvik fået ekstra meget tid til at skabe ny kunst. Derfor holder hun åbent hus, hvor man kan se de nye værker. Pressefoto.
Under coronakrisen har billedkunstner og skulptør Birgitte Sandvik fået ekstra meget tid til at skabe ny kunst. Derfor holder hun åbent hus, hvor man kan se de nye værker. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstner holder åbent hus i Overdrevhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstner holder åbent hus i Overdrevhus

Billedkunstner og skulptør Birgitte Sandvik har fået tid til at skabe nye værker, derfor holder hun åbent hus i weekenden 13.-14. juni

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 04. juni 2020 kl. 09:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Coronakrisen har givet billedkunstner og skulptør Birgitte Sandvik ekstra meget tid til skabe skabe nye kunstværker.

Det er blevet til mange keramik- elefanter, ænder, høns samt heste og derudover har hun malet abstrakte vaser og kander i alle farver og størrelser.

I den anledning holder hun åbent hus, hvor man kan se de mange nye værker.

"Jeg har i adskillige år skabt bronzeskulpturer og malerier, og det gør jeg stadig i høj grad, men nu fik jeg lyst også at kaste mig over keramik. Så jeg har investeret i en keramikovn, og den har brændt nonstop, siden den ankom," siger hun og fortsætter.

Måtte kasere en del

"Det tog lidt tid at sætte mig ind i glasurer og brændinger, og jeg har måtte kassere en del til at begynde med, men så begyndte det at lykkes, og få det udtryk, jeg gerne vil have i mine værker. Det er vildt sjovt at arbejde med, og det er utrolig spændende at åbne låget efter en brænding, og se hvordan det hele ser ud," lyder det i en pressemeddelelse.

Der er åbent hus i Galleriet på Overdrevhus, Nødebo Overdrev 5, Fredensborg den 13. og 14. juni begge dage fra kl. 11.-16.

Se mere på: www.overdrevhus.dk.

/pm

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?