1. oktober 2020
Sidste år gik Kulturprisen til Ingrid Krønert, formand for Karlebo Kunstnerforening. Prisen blev overrakt af formand for Kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen og borgmester Thomas Lykke Pedersen.
Sidste år gik Kulturprisen til Ingrid Krønert, formand for Karlebo Kunstnerforening. Prisen blev overrakt af formand for Kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen og borgmester Thomas Lykke Pedersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturpris uddeles på trods af corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturpris uddeles på trods af corona

Selvom coronakrisen har lagt en dæmper på store dele af kulturlivet, så søger Kulturudvalget kandidater til årets kulturpris

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 13. august 2020 kl. 06:00
Af Peter Mailand

KULTURPRIS Selvom store dele af kulturlivet har været lukket ned på grund af coronakrisen, så åbner Kulturudvalget i Fredensborg Kommune alligevel for indstillinger til årets kulturpris.

For prisen skal uddeles, mener Ulla Hardy-Hansen, der er formand for Kulturudvalget.

"Coronakrisen har bestemt ikke været til fordel for hverken kulturen eller hele det aktive liv omkring den. Derfor er det også vigtigt for os i Kulturudvalget, at vi hylder dem, som - trods alt - lægger et stort og engageret arbejde med deres kulturelle passion år efter år og til stor glæde og fornøjelse for kommunens borgere", siger hun i en pressemeddelelse.

Vil hædre indsats

Kulturprisen uddeles af Kulturudvalget for at hædre en indsats, der i særlig grad har haft en kulturel betydning i Fredensborg Kommune, og som desuden har medvirket til at udbrede glæden ved kulturel udfoldelse.

Alle borgere og foreninger kan komme med forslag til, hvem der skal have årets kulturpris. Kulturprisen, der er på 5.000 kr., kan gives til en person, en forening eller en gruppe med virke i Fredensborg Kommune.

Kulturudvalget beslutter, hvem der skal modtage Kulturprisen 2020 på Kulturudvalgets møde d. 15. september, og kulturprisen overrækkes efterfølgende ved et mindre arrangement for prismodtageren og Fredensborg Kommunes øvrige kulturliv.

Indstillingsskema om mere information findes på kommunens hjemmeside her.

Indstillinger skal være Center for Kultur, Fritid og Sundhed i hænde senest 7. september og sendes til Konsulent Marie Louise Wittenkamp på mail: mlwi@fredensborg.dk.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?