30. maj 2020
Sammen med fotografen Britt Isabell har Jakob Mikkelsen arbejdet på en fotogave til Dronningen, men nu ligger projektet stille. Arkivfoto: Peter Mailand
Sammen med fotografen Britt Isabell har Jakob Mikkelsen arbejdet på en fotogave til Dronningen, men nu ligger projektet stille. Arkivfoto: Peter Mailand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hoteldirektør om aflyst reception: "Det er drønærgerligt"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hoteldirektør om aflyst reception: "Det er drønærgerligt"

En stor reception på Store kro i forbindelse med dronningens fødselsdag er aflyst, og et stort fotoprojekt ligger stille på grund af coronakrisen

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 01. april 2020 kl. 07:17
Af Peter Mailand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden starten af december har hoteldirektør Jakob Mikkelsen arbejdet på en stor fotogave der skulle have været overrakt til Dronning Margrethe i anledning af hendes 80-års fødselsdag. Men det var før coronakrisen og nu er receptionen aflyst.

Alle sejl sat til

Jakob Mikkelsen havde ellers sat alle sejl til.

I samarbejde med fotografen Britt Isabel Olsen er planen at de skal fotografere mere end 1200 borgere i Fredensborg og omegn.

Planen er, at de mange portrætter skal samles til små mosaikker, der tilsammen danne portræt af Dronning Margrethe.

Efter planen skulle det store portræt altså have været overrakt ved den store reception på Store Kro den 16. april.

Men nu er receptionen altså aflyst og det ærgrer Jakob Mikkelsen.

"Det er drønærgerligt. For det er jo hele byens statsoverhoved, der skulle have været fejret, så det er drønærgerligt for byen," siger han til Uge-Nyt.

Mister strøgæster

Selvom Dronning Margrethe havde planlagt en stor festmiddag om aftenen på Fredensborg Slot, så er Store Kro ikke direkte ramt af, at festen nu er aflyst, fortæller Jakob Mikkelsen.

"Selve fødselsdagen med alle de gæster, Majestæten havde inviteret, var jo gæster, der selv kørte til og fra festen. Så det har ingen direkte betydning for os. Men der kunne jo have været nogle strøgæster eller turister som ville ind på kroen for at købe noget aftensmad eller overnatte, så det går vi da glip af," siger han og tilføjer:

"Men det er da drønærgerligt for byen. For det var jo netop det, at hele byen ville have været fuld af mennesker, som byen har brug for," siger han til Uge-Nyt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?