30. september 2020
Fredensborg Kommune inviterer nu alle beboere og deres pårørende til en samtale, efter TV2 har afsløret plejesvigt på to plejehjem.
Fredensborg Kommune inviterer nu alle beboere og deres pårørende til en samtale, efter TV2 har afsløret plejesvigt på to plejehjem.
Foto: japolia - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter tv-dokumentar: Kommunen vil tale med alle plejehjemsbeboere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter tv-dokumentar: Kommunen vil tale med alle plejehjemsbeboere

Fredensborg Kommune inviterer alle beboere og deres pårørende til en samtale, efter TV2 har afsløret plejesvigt på to plejehjem i Jylland

Opdateret 03. august 2020 kl. 10:17
Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 03. august 2020 kl. 09:52
Af Peter Mailand

Efter TV2 i en dokmentar har afsløret plejesvigt blandt beboerne på to plejecentre i Aarhus og Randers, vil Fredensborg Kommune nu invitere alle beboere og deres pårørende til en samtale om deres oplevelser og tilfredshed. Det oplyser Fredensborg Kommune i en pressemeddelelse.

"I denne uge modtager alle beboere på kommunens plejecentre og deres pårørende en invitation til en samtale med lederne på de enkelte plejecentre. Det sker i lyset af TV2's optagelser fra to plejecentre, hvor beboerne bliver udsat for en uværdig behandling," fremgår det af en pressemeddelelse.

Og det glæder formanden for Social- og seniorudvalget, Hans Nissen (S).

"Vi er alle blevet dybt berørte af de situationer, som TV2 har vist fra plejecentre i Jylland. Og der skal ikke herske tvivl om, at vi vil gøre alt for at undgå tilsvarende situationer her i Fredensborg Kommune. Derfor er jeg også yderst tilfreds med, at lederne på vores plejecentre nu inviterer alle beboere og deres pårørende til møde for at høre, om de er tilfredse med den pleje og omsorg, som vi yder, og om der er forhold, der bekymrer eller opleves forkert," siger han i pressemeddelelsen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?