4. juni 2020
Sådan ser der ud på 9 hullers banen i Nivå Golf Klub, når man spiller to ad gangen, skriver Lars Kristensen i dette indlæg. Foto: Lars Kristensen
Sådan ser der ud på 9 hullers banen i Nivå Golf Klub, når man spiller to ad gangen, skriver Lars Kristensen i dette indlæg. Foto: Lars Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Svært at få øje på smittefaren på golfbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Svært at få øje på smittefaren på golfbanen
Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 24. marts 2020 kl. 11:02
Af Lars Kristensen, Søllerødvej 76, Holte
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Sådan ser der ud på 9 hullers banen i Nivå Golf Klub, når man spiller to ad gangen. Svært at få øje på smittefaren. De to spillere i hver bold holder mindst 1,5 meters afstand, og der er ca. 100 meter mellem hvert hold. Så hvor er smittefaren? Hvorfor skal golfspillerne hænges ud for at være uansvarlige i forhold til smitte risiko-en?

Det er også en regel, at golfspillere ikke må bruge hinandens udstyr.Fint at forebygge smitte, men vi er også nogle, der har brug for at komme ud i naturen.

Afstanden til andre mennesker er større på golfbanen end på stier i skoven og fortove. Og så er alle golfbaner "ensrettede".

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?