5. juni 2020
Det er Carina og Niklas Nielsen, der ejer Asminderød Kro. Efter et møde er parterne blevet enige om, at Bente Johansen alligevel kan få lov til at fejre sin 70 års fødseldsag på kroen.
Det er Carina og Niklas Nielsen, der ejer Asminderød Kro. Efter et møde er parterne blevet enige om, at Bente Johansen alligevel kan få lov til at fejre sin 70 års fødseldsag på kroen.
Foto: Claus Beyer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bente får alligevel lov til at fejre sin 70-års fødselsdag på kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bente får alligevel lov til at fejre sin 70-års fødselsdag på kro

Efter et møde med kroejer Niklas Nielsen har Bente Johansen fået lov til beholde sit depositum og finde en ny dato til sin 70-års fødselsdag

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 27. marts 2020 kl. 07:10
Af Peter Mailand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bente Johansen skal alligevel holde sin 70-års fødselsdag på Asminderød Kro i Fredensborg. Det er resultatet efter et møde mellem sagens parter Bente Johansen og kroejer Niklas Nielsen.

arrow Læs også: Aflyste 70-års fødselsdag af frygt for coronavirus: Kan ikke få pengene tilbage

For Bente Johansen har indgået en ny aftale med kroen om, at hun kan beholde sit depositum på 7500 kroner, og finde en ny dato til sin fest.

Bente Johansen havde ellers fået besked fra kroen om, at hendes depositum var tabt - hvilket er helt efter bogen - da hun selv havde aflyst fødselsdagen af frygt for spredning af Covid-19. Det var ugen inden Regeringen udstedte påbud mod forsamlinger på mere end 10 personer.

Men efter, Uge-Nyt skrev om sagen, var Bente Johansen altså til møde med kroejer Niklas Nielsen.

"Det var et fint møde, der endte i fordragelighed, og jeg har fået lov til at få en ny tid," siger hun.

Skal finde en dato senere

Men selvom Bente Johansen nu har fået lov til at beholde sit depositum, så er der ikke er fundet en ny dato.

"Vi har ikke aftalt en ny tid, for nu skal vi først over alt det her cororna, og så må vi se hvornår det bliver," siger hun og tilføjer:

"Vi vil jo gerne holde festen på kroen, for den er vi jo glade for og vi skal jo også støtte det lokale," siger hun til Uge-Nyt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?