19. september 2020
Fremover skal kunderne skal ikke køre så langt, efter Michael Parsberg har åbnet en ny afdeling af Auditiva i gågaden. Foto: Peter Mailand
Fremover skal kunderne skal ikke køre så langt, efter Michael Parsberg har åbnet en ny afdeling af Auditiva i gågaden. Foto: Peter Mailand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbning af hørecenter blev udskudt på grund af coronapandemien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbning af hørecenter blev udskudt på grund af coronapandemien

Nyt hørecenter i Fredensborg rykker tættere på kunderne

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 12. september 2020 kl. 06:00
Af Peter Mailand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egentlig var åbningen af det nye hørecenter i Fredensborg planlagt til at være i slutningen af marts. Men så kom coronapandemien og lukkede alt ned. Derfor er det først nu, at det nye hørecenter Auditiva, åbner officielt i Jernbanegade.

Det fortæller Michael Parsberg, der er administrende direktør.

"Vi har i gennem et længere tid planlagt at udvide vores afdeling i Hillerød, hvor vi har haft meget travlt. Og vi kunne se, at der var mange af vores kunder der kom fra Fredensborg og kørte til Hillerød. Derfor var det helt naturligt for os at åbne en afdeling her. Og i stedet for at de skal tage turen til Hillerød, skal kunderne nu ikke køre så langt," siger han.

Uafhængig kæde

Men selvom hørecenteret nu åbner officielt, så er der allerede kunder i butikken.

"Vi har løbende henover sommeren åbnet haft kunder i butikken, men det er først nu, at vi er klar til at åbne officielt," siger han.

Ifølge Michael er Auditiva en uafhængig kæde, der har været på markedet i ti år.

"De andre fire spillere på markedet er alle ejet af de forskellige producenter. Derfor forhandler de også kun deres egne produkter. Men vi forhandler alle produkter, og tager alle kunder ind i butikken uanset hvilket produkt man har," siger han.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?