27. september 2020
En mand blev mistænksom, da han torsdag aften var vidne til, at to fremmede mænd løftede knallerter ind i en varebil og kørt væk. Foto: Arkiv
En mand blev mistænksom, da han torsdag aften var vidne til, at to fremmede mænd løftede knallerter ind i en varebil og kørt væk. Foto: Arkiv
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidne til politiet: 'To mænd løftede knallerter ind i bil og kørte væk'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidne til politiet: 'To mænd løftede knallerter ind i bil og kørte væk'
Lokalavisen Frederikssund - 14. august 2020 kl. 11:33

En 50-årig mandlig beboer fra Gefionsvej i Frederikssund blev mistænksom, da han torsdag aften klokken 20.28 var vidne til, at to mænd løftede to knallerter ind i en varebil, der holdt i tomgang, hvorefter de kørte fra stedet.

Forinden havde han dog nået at spørge mændene, hvad de var i gang med, uden de, ifølge mandens oplysninger til politiet, ønskede at svare.

Herefter kørte de ad Roskildevej i retning mod stationen.

En patrulje kørte til området for at lede efter varebilen, som dog ikke var til at finde, det oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

De to mænd var af dansk oprindelse, den ene ca. 50 år, 160-165 cm, kraftig af bygning, hvid i huden med kort lyst hår. Iført lyse cowboybukser og sort t-shirt, han talte dansk. Den anden var ca. 25 år, ca. 175 cm, spinkel af bygning, hvid i huden og sort mellemlangt hår. Iført sort hættetrøje og mørke lange bukser, han talte ligeledes dansk. De to mænd kørte i en grå Renault Traffic varebil.

mass

Har debatten om sexisme taget overhånd?