30. marts 2020
Selv om museet på Jægerspris Slot pt. er lukket, er der alligevel noget at komme efter, hvis man vil være turist i sit eget område.
Selv om museet på Jægerspris Slot pt. er lukket, er der alligevel noget at komme efter, hvis man vil være turist i sit eget område.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turisme: Flere søger naturoplevelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turisme: Flere søger naturoplevelser
Lokalavisen Frederikssund - 26. marts 2020 kl. 14:15
Af Henrik Gregersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Masser af far-mor-børn-tid, der skal fyldes fornuftigt ud og et fravær af de normale underholdnings- og kulturinstitutioner har for alvor fået danskerne til at få øje på den blå himmel, vandet og skoven, der byder på mere end mudder i skovbunden.

Dét mærker man blandt andet tydligt hos Visitfjordlandet, der er et samarbejde mellem en række kommuners turismeafdelinger.

"Vi kan se, at vi hver formiddag har et par hundrede visninger af artikler, der handler om friluftstilbud i området. Det er en svær og ubehagelig tid, men vi kan se, at folks søgning nu retter sig mod de udendørs aktiviteter. Vi hører også fra anden side, at man mærker det. Blandt andet har vi være ti kontakt med en kajak-udlejer, der har oplevet, at man allerede nu begynder at efterspørge kajakudlejning. Det er helt usædvanligt for årstiden," fortæller Line Normann, der er turismeansvarlig hos Frederikssund Erhverv, der fortsætter:

"Lige nu er søgningen faktisk så stor, at vi er i færd med at opdatere og udvide antallet af artikler med forslag til aktiviteter ved stranden og i skoven, så man kan komme uden for på en anden måde, end man måske er vant til.