14. juni 2021
FC Hornsherred har nu overført samarbejdet fra ungdomsafdelingen til seniorafdelingen, hvor der er tilmeldt tre fælles hold.Tirsdag var første træningsdag, og omkring 30 spillere dukkede op.
gallery icon

Se billedserie

FC Hornsherred har nu overført samarbejdet fra ungdomsafdelingen til seniorafdelingen, hvor der er tilmeldt tre fælles hold.Tirsdag var første træningsdag, og omkring 30 spillere dukkede op.
Foto: hgg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tirsdag var første træningsdag: Fodboldklubber i Herredet går sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag var første træningsdag: Fodboldklubber i Herredet går sammen

Når den nye fodboldsæson begynder, bliver det for første gange med tre seniorhold fra FC Hornsherred. Spillerne kommer fra Jægerspris og Skibby

Lokalavisen Frederikssund - 22. juli 2020 kl. 09:27
Af Henrik Gregersen

fodbold Tilløbet har efterhånden varet næsten et halvt årti.

Men nu tager Jægerpris IK og Skibby IK det sidste skridt og danner fremover fælles front på fodboldbanerne under navnet FC Hornsherred.

Samarbejdet har hidtil fungeret først på børne- og siden på ungdomsniveau. Og nu er tiden altså kommet til også at omfatte seniorholdene.

"Det har været længe undervejs, fordi vi ville sikre os, at det var det rigtige, vi gjorde, og at alle led var med i processen i begge klubber, så det ikke falder til jorden efter kort tid. Det er set før, og det er også tidligere sket for os selv i samarbejdet med Dalby. Men jo længere vi er kommet i processen, jo mere tydeligt har det også stået for os, at vi som klubber minder meget om hinanden," lyder det fra JIK-formand Lennie Hansen.

Han understreger, at FC Hornsherred ikke er et skridt mod nedlægning eller sammenlægning af moderklubberne:

"Vi skal fortsat dyrke det lokale. Men vi må også erkende, at det er blevet sværere og sværere at fastholde spillerne. Derfor begyndte vi med børneholdene, og da det virkede, så fortsatte vi det i ungdomsafdelingerne. Og nu er vi egentlig nået dertil, hvor alle vil blive taberne, hvis man vil splitte hold ad, som har spillet sammen i syv-otte år, fordi de som seniorer skal til at vælge enten Jægerspris eller Skibby. Enten risikerer man at alle vælger én klub, eller at det kommer det stort frafald. På den her måde undgår vi det, samtidig med, at vi egentlig forventer at kunne løfte holdene sportsligt, samtidig med, at det sociale er med. Vi skal ikke have et førstehold, der stikker helt af," siger Lennie Hansen til Lokalavisen.

FC Hornsherred har i den kommende sæson tilmeldt hold i serie 3, 4 og 5.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?