20. oktober 2020
Foto: Ege Division
gallery icon

Se billedserie

Foto: Ege Division
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Spejdere gik fjorden rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Spejdere gik fjorden rundt

25 seniorspejdere fra Ege Division, som blandt andet dækker Frederikssund, har tilbagelagt cirka 80 kilometer rundt om Isefjorden, noget af strækningen i regnvejr

Lokalavisen Frederikssund - 13. juli 2020 kl. 11:20

25 klanspejdere fra Ege Division tilbragte en af sommerferiens første uger med et gå Isefjorden rundt.

Med andre ord tilbagelagde de friske drenge- og pigespejdere de cirka 80 kilometer rundt om fjorden, inklusiv nogle få vildfarelser på ruten. Men ikke alle dage var vejret lige godt:

"Første dag var fuld af regn, og aldrig har 25 mennesker været så glade for at se en bålhytte med tag," lyder det fra leder af divisionen Alice Linning som tilføjer:

"Siden da har vi haft mindre byger og blæst, men hovedsageligt tørvejr. Så dagene er i det store og hele gået rigtig fint. Vi tog af sted efter morgenmad mellem klokken 9 og 10 hver dag. Vi holdt frokostpauser midt på dagen, og var fremme ved dagens slutmål ved omkring 15-16-tiden. Herefter skulle der laves aftensmad på trangia, (Stormkøkken med spritbrænder, red.)."

Når spejderne ikke var ude på vandreruten blev der spillet pind, badet, leget med frisbee og hygget.

"En dejlig spejderoplevelse i en smuk natur er slut, og vi tager et dejligt minde med videre til vores spejder CV." siger Alice Linning på vegne af Ege Division, der efter årets sommerlejer kan konstatere, at de tilmed har holdt sig langt under budgettet, fordi færgerne pludselig blev gratis at benytte, som led i Statens sommerpakke.

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?