6. august 2020
Umotiveret vold mod kvinde og kørsel i frakendelsestiden, det var blandt andet hvad Nordsjællands Politi kunne berette om i trisdagens døgnrapport. Foto. Arkiv
Umotiveret vold mod kvinde og kørsel i frakendelsestiden, det var blandt andet hvad Nordsjællands Politi kunne berette om i trisdagens døgnrapport. Foto. Arkiv
Foto: Maik Meid/Maik Meid - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde til politiet: "Fremmed mand slog mig"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde til politiet: "Fremmed mand slog mig"
Lokalavisen Frederikssund - 14. juli 2020 kl. 11:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 53-årig mandlig bilist fra Frederiksværk blev mandag klokken 11.50 standset af en politipatrulje og kontrolleret ved Højskolevej mellem Frederikssund og Slangerup. Her viste det sig, at manden var blevet frakendt kørekortet og befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for dette.

Lidt senere blev politiet sendt på opgave igen. Denne gang drejede det sig om en 30-årig kvinde fra Slangerup, som havde haft en chokerende oplevelse, da hun klokken 17.33 kom gående på en gang- og cykelsti på Roskildevej, da en ukendt person slog kvinden på næseryggen, så hendes briller og kasket blev slået af.

I følge oplysninger fra Nordsjællands Politi foreligger der på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke noget signalement af gerningsmanden, andet end at han ifølge kvindens oplysninger bar cykelhandsker.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?