26. maj 2020
Niels Hejnfeldt udstiller, efter alt at dømme, til september i Langes Magasin. Foto: Fr.sund Kunstforening
gallery icon

Se billedserie

Niels Hejnfeldt udstiller, efter alt at dømme, til september i Langes Magasin. Foto: Fr.sund Kunstforening
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstforening fejrer genåbning med udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstforening fejrer genåbning med udstilling

Efter en lang pause, håber Frederikssund Kunstforening at kunne fortsætte fejringen af 75-års jubilæet til efteråret

Lokalavisen Frederikssund - 20. maj 2020 kl. 12:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssund Kunstforening har holdt en lang pause, men håber at komme stærkt igen efter en tid med afstand og stilstand;

"Vi nåede at starte fejringen af foreningens 75 års jubilæum, med en godt besøgt fernisering, hvor både Jens Galschiøt og Elias Buus var med, hvor de viste deres farverige og sprudlende kunstværker. Også ude i byrummet kunne vi opleve Galschiøts værker," lyder det fra Grethe Olsen, bestyrelsesmedlem i Frederikssund Kunstforening i en pressemeddelelse.

"Vi stod tæt sammen, ved denne fernisering, som blev festlig på mange måder. Men midt i udstillingsperioden, blev landet lukket ned, og vi måtte også aflyse den årlige generalforsamling i marts, hvor al vor indkøbte kunst, skulle have været udloddet til medlemmerne. Generalforsamlingen er nu udsat til den 14. september 2020."

Det er også i september, nærmere bestemt fra den 12. september til den 27. september, kunstforeningen håber, at kunne gennemføre udstillingen i Langes Magasin med to lokale kunstnere, nemlig kunstnerparret Niels og Majken Hejnfeldt, som bor i Frederikssund. De udstiller sammen med Wickie Meggele fra Jægerspris.

Niels Hejnfeldt er fotograf, og har tidligere udstillet sine billeder, både i Langes Magasin og i Rejsestalden. Majken Hejnfeldt har i mange år skabt farverige malerier, og begge to arbejder med kunsten på forskellige måde, som dog forenes i en harmonisk abstrakthed, som indbyder til nysgerrighed. Majken Hejnfeldt har til stadighed udstillinger rundt omkring i alle egne af landet.

Wickie Meggele, skaber små og større keramik-skulpturer, med stor humor og fantasifuldhed.

"Ved vores ferniseringer, vil man altid kunne glædes over musikalske indslag, og således også den 12. september fra kl. 13.00 - 16.00, hvor én af vores huspianister Niels Elberling og hans god musikven gennem mange år, Jørgen Løkkegaard supplerer på bas. Det er godt med trofaste musikalske venner," fortæller Grethe Olsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?