27. september 2020
Holdet bag den kommende julerevy er på plads. Foto: Pr-foto
Holdet bag den kommende julerevy er på plads. Foto: Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klarede Corona bedre end ventet: Julerevy tilbage på sporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klarede Corona bedre end ventet: Julerevy tilbage på sporet
Lokalavisen Frederikssund - 12. august 2020 kl. 09:40

Der er glædelige nyheder fra Parkteatret, som havde opgivet årets julerevy på grund af de forventede økonomiske tab i forbindelse med coronanedlukningen i foråret.

Teatret har nemlig klaret skærene bedre end forventet og kan nu løfte sløret for, at hele det oprindelige hold fra den første julerevy i 2017 har sagt ja til at gentage succesen.

Holdet, som består af instruktør Hans-Henrik Clemensen, komponist og kapelmester Allan Andersen og skuespillerne Andreas Hermansen, Karen Nielsen, Klara Witt og Kristian Høgh Jeppesen, mødtes første gang mandag d. 10. august til et møde med udveksling af idéer, planlægning af prøveplan og en lækker parkteatret-is i skyggen, selvfølgelig med de fornødne sikkerhedsforanstaltninger i form af afstand og håndsprit.

Parkteatrets Julerevy 2020 "Langt ude" får premiere d. 27. november, og som sædvanlig kan du kombinere revyen med julefrokost på Restaurant Kalvø, du kan allerede nu sikre dig en billet på https://www.parkteatret.dk/teater/langt-ude-parkteatrets-julerevy/

Har debatten om sexisme taget overhånd?