26. juli 2021
De nyudklækkede handelsstudenter efter dimission og inden vogntur, hvor euforien kunne få frit løb. Foto: U/Nord
gallery icon

Se billedserie

De nyudklækkede handelsstudenter efter dimission og inden vogntur, hvor euforien kunne få frit løb. Foto: U/Nord
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Højtidelig dimission på handelsgymnasiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højtidelig dimission på handelsgymnasiet

Rektor på U/Nord Heidi Post Dam kaldte de nyudklækkede handelsstudenter for omstillingsparate i sin tale ved dimissionen. For de startede med en ny gymnasiereform, og sluttede med Covid-19

Lokalavisen Frederikssund - 30. juni 2020 kl. 15:57

"Uanset hvordan jeres hverdag bliver efter i dag, så elsk den for den - den er. Vi ved ikke, hvad morgendagen bringer, men vi ved, at den kan ændre sig brat og en ny hverdag tager over. I jeres rygsæk har I lige om lidt beviset for, at I kan finde nye veje, når hverdagen bliver knap så kendt, og I ved også, at de nye veje bedst findes i fællesskabet, for det vil gøre jeres veje bredere og mere sikker", sådan lød det blandt andet fra rektor Heidi Post Dam, der i sin sidste tale til HHX-studenterne berettede om tre gode år på U/Nord i Frederikssund, som startede med den nye gymnasiereform og sluttede med Covid-19.

"Denne årgang er omstillingsparate og har bevist, at de kan finde nye veje, når hverdagen ændrer sig brat og radikalt," lød det fra rektor til dimissionen, hvor der også var en videohilsen fra borgmester John Schmidt Andersen og direktør for Frederikssund Erhverv Peter Bo Andersen, som ønkede de unge held og lykke på deres videre karriere vej og på gensyn i byen, når de var klar til at søge job efter uddannelse.

Derefter kørte HHX-studenterne fra de tre klasser fra dimissionen i deres festligt udsmykkede vogne.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?