12. juli 2020
Lykke Nowak lund har taget billedet af Honda Gold Wing motorcykler på tur i Fjordlandet, her på vej over Kronprinsesse Marys bro.
gallery icon

Se billedserie

Lykke Nowak lund har taget billedet af Honda Gold Wing motorcykler på tur i Fjordlandet, her på vej over Kronprinsesse Marys bro.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er læsernes første billeder: Send os dit bedste billede fra Fjordlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er læsernes første billeder: Send os dit bedste billede fra Fjordlandet
Lokalavisen Frederikssund - 27. juni 2020 kl. 11:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssund Kommune er spækket med små idylliske åndehuller, med liv og med hygge.

Det vil vi gerne forsøge at formidle videre, når vi i Uge 31 igen sender et sommermagsin på gaden med inspiration til aktiviteteter i fjordlandet og med historier om nogle af dem, du kan møde her.

Derfor håber vi, du vil sende os det bedste billede af lige netop dit yndlingssted med en forklaring på, hvorfor lige netop dette sted er noget særligt.

Så offentliggør vi de indsendte billeder på vores hjemmeside og reserverer plads i det kommende sommergasin til en række af jeres billeder. Måske oven i købet på forsiden....

Billederne kan indsendes - i jpeg-format og i en opløsning på mere end 1 mb, så de egner sig til tryk - på mail: lokalavisen-frederikssund.red@sn.dk

Ved indsendelse af billede accepterer man, at Lokalavisen/Sjællandske Medier, vederlagsfrit kan anvende billedet vederlagsfrit på tryk og på nettet, hvor dit navn som fotograf selvfølelig vil stå.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?