10. august 2020
Mikkel Michelsen formåede ikke at gentage sidste års imponerende EM-triumf. Samlet blev det til en fjerdeplads efter endnu en svingende præstation. Foto: Rudi Dalsgaard
Mikkel Michelsen formåede ikke at gentage sidste års imponerende EM-triumf. Samlet blev det til en fjerdeplads efter endnu en svingende præstation. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Detroniseret EM-mester ender som nummer fire

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Detroniseret EM-mester ender som nummer fire

Slangerup-kører Mikkel Michelsen sluttede årets EM-serie med endnu en blandet indsats. Men han holdt fast i dén fjerdeplads, der sikrer ham endnu et år i EM-serien

Lokalavisen Frederikssund - 30. juli 2020 kl. 09:23
Af Henrik Gregersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Manglende stabilitet.

Så enkelt kan det forklares, når Slangerup-kører Mikkel Michelsen skal forklare, hvorfor sidste års - noget overraskende - EM-guld - i år er blevet vekslet til en fjerdeplads i EM-serien.

Onsdag aften blev der nemlig sat punktum for EM-serien i Torun med endnu en ujævn præstation, der bød på et sølle point efter de tre første heats.

Herpå løftede han sig, og sikrede med to heatsejre sig den fjerdeplads, der udløser direkte kvalifikation også til næste års EM-serie.

Det er da også en nøgtern Mikkel Michelsen, der efterfølgende har kommenteret årets præstation:

"Det var slet ikke min serie i år, men det var åbenbart ikke meningen. Begyndte stærkt i de første 2 runder, men havde store udfordringer i de sidste tre, hvor vi bare ikke kunne finde nogen form for stabilitet," konstaterer han på sin Facebook-side.

Mikkel Michelsen bor i dag i Polen, hvor han lever af sin sport, men er samtidig fortsat førstekører i Slangerup, som han har kørt for, siden sit første løb som dreng.

Ny europamester blev britiske Robert Lambert, mens danske Leon Madsen tog sig af sølvet.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?