27. maj 2020
Susanne Teglkamp har fomstillet en del af sine kursustilbud til nettet. Pressefoto
Susanne Teglkamp har fomstillet en del af sine kursustilbud til nettet. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brug corona-pausen til selvudvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brug corona-pausen til selvudvikling

Små firmaer og selvstændige forsøger at omstille sig til et Danmark i dvale i længere tid, hvor især nettet tages til hjælp

Lokalavisen Frederikssund - 29. marts 2020 kl. 08:55
Af Jesper Guldbrandsen Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Corona-krisen har fra den ene dag til den anden sat store dele af Danmark i stå, hvor ikke mindst små selvstændige er udfordret af mangel på kunder og omsætning.

Men kreativiteten er samtidig stor for at holde hjulene i gang - og virksomheden i live. Blandt andet tilbyder mange restauranter nu take-away i mangel på spisende gæster i lokalet.

Og hvorfor ikke bruge den påtvungne pause i hverdagen på andet end at se Netflix, lyder opfordringen fra det lille konsulentfirma Teglkamp & Co i Hillerød.

"Det handler ikke bare om at få tiden til at gå, til det igen bliver normale tilstande. Det handler om at bruge den mulighed og få noget godt ud af det," anbefaler indehaver Susanne Teglkamp.

"Et godt bud kunne være at bruge tiden på refleksion, overvejelser omkring karriere, ledelsesudvikling og personlig udvikling," lyder forslaget fra den erfarne konsulent og ledelsesrådgiver.

Hun har da også selv adskillige tilbud på hylderne til en tid og situation som denne, som for eksempel 'Udvid dit ledelsesrum', 'Tag en persontest' og 'optimér dit cv'.

Bedre rustet bagefter
Alt sammen noget, der kan foregå uden fysisk kontakt ved hjælp af opgaver på nettet og sparring over telefon og skype. Så man forhåbentlig står bedre rustet, når der igen kommer gang i hjulene.

For Susanne Teglkamp er det også hendes egen mulighed for at komme godt gennem krisen:

"Nærmest fra den ene dag til den anden er alle opgaver aflyst eller lukket ned. Der kommer simpelthen ingen indtægter, og hvor længe, der går, ved vi jo ikke," lyder bekymringen.

Selv måtte Susanne Teglkamp også aflyse flere arrangementer, men kunne fortsætte flere igangværende opgaver med de digitale muligheder. Og samtidig har hendes forstærkede markedsføring via blandt andet en blog på LinkedIn og et nyhedsbrev også kastet flere nye opgaver af sig.

Det er ikke nok til at erstatte det tabte, men suppleret med det, Susanne Teglkamp kan hente i regeringens hjælpepakker, er der nu en forsigtig optimisme om at komme godt gennem corona-krisen.

Det handler ikke bare om at få tiden til at gå, til det igen bliver normale tilstande.

Susanne Teglkamp

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?