26. juli 2021
De fire Frederikssund-boksere skal til SM senere på sæsonen. Foto: Privat
De fire Frederikssund-boksere skal til SM senere på sæsonen. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boksere testede formen før SM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boksere testede formen før SM
Lokalavisen Frederikssund - 11. februar 2020 kl. 06:24

Boksning Den lokale klub AK Falken havde fire boksere i ringen i Helsinge i den forgangne weekend, med to sejre som udbytte.

Føreste mand i ringen var Mathew Hansen, der boksede sin debutkamp.

"Mathew boksede klogt og meget flot, men møder en meget aggersiv modstander fra Helsingør, så trods den flotte stil må han se sig besejret knebent på point," fortæller træner Henrik Poulsen.

Næste frederikssund-bokser i ringen var Soyhan Ayhan:

"Soyhan møder ligeledes en Helsingørbokser. Soyhan har noget mere rutine og kæmper sig til en klar pointsejr," opsummerer Henrik Poulsen

At boksning ikke længere kun er en sport for hankøn er også slået igennem i Falken, hvor tredie bokser i ringen var Ayat Amari, der styrede kampen mod sin jyske modstander frem til midten af 2. omgang, hvor hun løb tør for kræfter og måtte se sig besejret på point.

Sidste mand i ringen var var Zakaria Aoulad, der mødte en stærk bokser fra Nykøbing Sjælland. Kampen blev en intens forestilling i et højt tempo, og hvor Frederikssunds-bokseren kan trække sig tilbage som sejrherre på point.

"Alle fire boksere skal til de sjællandske mesterskaber i marts sammen med vores seniorbokser Murat Edilov. Jeg kan se, at de mange timers hård træning giver resultat, så jeg går faktisk med en lille drøm om fem guldmedaljer til klubben," lyder det fra Henrik Poulsen.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?